اصلاندوز- امام جمعه شهرستان اصلاندوز گفت: خروج بشار اسد دسترسی نیروهای حزب‌الله را به تسلیحات محدود کرده اما این به معنی قطع چرخه مقاومت نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفرزاده در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ضمن تسلیت وفات حضرت ام‌البنین (س) و نکوداشت روز تکریم مادران و همسران شهدا اظهار کرد: وقتی به زندگی سرتاسر نورانی و الهی حضرت فاطمه‌ام البنین (س) نگاه می‌کنیم، آن حضرت را مجمع الفضائل می‌یابیم، در واقع بانوی بزرگی که این همه فضائل الهی را در وجود خویش گردآورده است، پیش از آنکه ام‌البنین باشد، ام‌الفضائل است.

وی با بیان اینکه ام الفضائلی که از پیامبران حماسه عاشورا است و در رساندن پیام عاشورا سهمی شایسته داشته است، افزود: هم‌چنان که فرزند برومندش، حضرت ابالفضل العباس سردار و علمدار و نایب مناب حضرت سید الشهدا (ص) است، حضرت ام‌الفضائل، همین نسبت را برای حضرت عقیله بنی‌هاشم، زینب کبری (س) داشت.

خطیب جمعه اصلاندوز گفت: این همان سرّی است که موجب شده است شخصیت نورانی حضرت ام البنین (س) برای جبهه حق، اسوه‌ای همیشگی باشد و نورانیت روح بزرگ آن‌حضرت بر مادران و همسران شهدا اشراق یابد و بی‌شک انقلاب اسلامی، از بارقه‌ها و برکات نورانیت حضرت ام البنین (س) بود که در وجود مادران و همسران شهدا تجلی یافت.

حجت‌الاسلام جعفرزاده در بخش دیگری از خطبه‌ها با ارائه تحلیلی از جایگاه ایران در تحولات منطقه و سوریه تصریح کرد: خروج بشار اسد، دسترسی نیروهای حزب‌الله به تسلیحات و حمایت لوجستیکی دمشق را محدود کرد اما این به معنای خلع سلاح حزب‌الله نیست زیرا نیروهای مقاومت لبنان در یک دهه گذشته به خودکفایی تسلیحاتی و قدرت رزم خودمحور رسیده‌اند بر همین اساس شاید شاهد وقفه‌ای در تأمین تسلیحاتی آن‌ها باشیم اما به معنای قطع چرخه مقاومت نیست.

وی افزود: علی رغم تلاش‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و در پشت صحنه عربستان سعودی اما اوضاع در جبهه یمن نیز رضایت‌بخش است و دسترسی نیروهای یمنی به مرزهای دریایی و بهره‌گیری آن‌ها از موشک‌های بالستیک دوربرد و پهبادهای انتحاری و شناسایی میدان رزم دریای سرخ را متمایز کرده و دست برتر انصارالله را نشان می‌دهد.

امام جمعه اصلاندوز عنوان کرد: دولت و بسیج مردمی عراق نیز به عنوان بازیگران تعیین‌کننده محور مقاومت در آمادگی کامل به سر می‌برند و موضع‌گیری‌های بغداد نشان داده به دنبال مداخله در امور سوریه نیستند اما در صورت بروز هرگونه خطایی از سوی گروهک‌های حاکم بر سوریه در نقض حاکمیت ارضی عراق واکنش نشان خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان حامی کشورهای محور مقاومت تا این لحظه با مدیریت هزینه و فایده در میدان سوریه توانسته زمان بخرد تا طرح و برنامه مناسبی برای آینده تحولات تنظیم کند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده در ادامه با اشاره به روند بازسازی در لبنان و چالش‌های پیش رو ادامه داد: پس از نزدیک به ۲ ماه بمباران شدید و کور مناطق مسکونی توسط رژیم صهیونیستی، بخش زیادی از شهرها و روستاهای جنوبی لبنان تخریب و به بازسازی نیاز دارند.

وی بیان کرد: در چنین شرایطی، دولت لبنان و حزب‌الله بلافاصله پس از آتش‌بس دست به کار شده‌اند تا با تسریع روند بازسازی وضعیت را سر و سامان دهند و در همین رابطه، اداره بازسازی لبنان در روزهای اخیر فعالیت خود را در مناطق مختلف آغاز کرده و تیم‌هایی متشکل از مهندسان، داوطلبان مردمی و کمیته‌های تخصصی برای بررسی خسارات به مناطق مختلف اعزام شدند.

خطیب جمعه اصلاندوز اضافه کرد: از آنجا که لبنان از سال ۲۰۱۹ با بحران اقتصادی گسترده دست و پنجه نرم می‌کند، لذا هزینه بازسازی به تنهایی از عهده این کشور خارج است و در این زمینه، امین سلام، وزیر اقتصاد لبنان گفت که بازسازی لبنان نیازمند حمایت‌های گسترده بین‌المللی است.

وی افزود: سلام تاکید کرد که مرحله اول بازسازی مربوط به بازگرداندن آوارگان به روستاها و شهرها است و مرحله دوم بازسازی کامل منازل و مؤسسات آسیب‌دیده با کمک‌های بین‌المللی است به گفته سلام، مرحله سوم، احیای اقتصاد لبنان از طریق توسعه گردشگری، کشاورزی و خدمات است.

امام جمعه شهرستان اصلاندوز گفت: حجم بالای خسارت‌های وارد شده به لبنان در جریان حملات اسرائیل باعث شده که کارشناسان نسبت به سرعت بازسازی چندان خوشبین نباشند. با وجود خوش‌بینی وزیر اقتصاد لبنان به بازسازی در مدت حداکثر ۴ ساله اما کارشناسان اقتصادی اجرای آن را غیرواقعی می‌دانند.