به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، یازدهمین نشست اتحادیه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شرق و جنوب کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر و با حضور علی سروریمجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده، حجت الاسلام سیدحامد علم الهدی مشاور رئیس دانشگاه در امور تقریب مذاهب، روسای دانشگاه آزاد اسلامی استانهای کرمان، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، خوزستان، اصفهان و جمعی از مدیران برگزار شد.
سروری مجد در این نشست با قدردانی از میزبانی واحد بوشهر در برگزاری جلسه و با ارائه گزارشی از جلسه قبلی اتحادیه دانشگاههای جنوب و شرق کشور گفت: در جلسات گذشته، مباحثههای خوبی میان استان و مدیران سازمان برقرار شده که آثار و برکات آن در مصوبات شوراهای بالادستی دانشگاه خود را نشان داده و سودمندی این اقدامات نه تنها برای استانهای عضو بلکه برای کل کشور اثرگذار بوده است.
وی با اشاره به اهداف ایجاد اتحادیهها در دانشگاه تشریح کرد: هدف اصلی ایجاد مباحثه است، نتیجهگیری کنیم و دستاوردهای جلسات را درکل دانشگاه اشاعه دهیم؛ چراکه این مباحثهها میان مدیران و استانها ثمربخش خواهد بود. مشابه این اتحادیه در کل کشور در حال فعالیت است و انتقال تجربیات اتحادیه جنوب و شرق کشور کمکرسان خواهد بود.
سروری مجد با بیان اینکه تجربیات کمیسیونهای تخصصی و گزارش کار سهماهه اتحادیه به صحن علنی شوراهای دانشگاه ارائه و مورد بحث و مقایسه قرر خواهد گرفت، افزود: در جلسات اتحادیه، این فرصت فراهم خواهد شد که اعضا با ظرفیت استانهای عضو آشنا شوند و همچنین به صورت عینی و محیطی ظرفیتهای استان میزبان را مشاهده کنند.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سفرهای پیشین به استان بوشهر و بازدید از ظرفیتهای صنعتی عسلویه، یادآور شد: بازدید از عسلویه، نمونه بارز اردوی راهیان پیشرفت است. پیشنهاد میشود، دانشگاهها، تیمهای دانشجویی و استادی خود را حداقل یکبار به عسلویه بیاورند تا ثمره تلاش و مجاهدتهایی که مرهون انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است را ببینند؛ چراکه عسلویه پیش از انقلاب وجود نداشته است.
وی با تأکید بر اینکه در عسلویه عظمتی از شگفتیها قابل رؤیت است، اظهار کرد: ظرفیتهای بسیاری نه تنها در بخش فنی و مهندسی بلکه در حوزه علوم انسانی نیز برای فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در عسلویه وجود دارد.
قاسمی همچنین در این نشست با تأکید بر لزوم یافتن راهحلهای مناسب مسائل حوزه زنان اظهار کرد: نگاه به مسائل زنان و خانواده باید در جامعه مورد بررسی قرار گیرد؛ زیرا آسیبهای حوزه زنان و خانواده باعث از هم پاشیدن جامعه شده و چنین جامعهای نمیتواند دانشگاه سازد. جایگاه امور زنان و خانواده این است که این مسائل را رصد، احصا و حل کند.
وی بر حضور مسئولان امور زنان و خانواده در شورای اداری استان، اختصاص اتاق و کارشناس برای مسئولان امور زنان و خانواده در استانها و همچنین لزوم حمایت همه رؤسا از مسئولان امور زنان و خانواده در استانها در راستای پیشبرد کارها تأکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سیدحامد علم الهدی نیز در این نشست با بیان اینکه ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی فعال هستند، گفت: فعالیتها و برنامههای بسیاری در مناسبتها و زمانهای مختلف اجرایی شده که پیوند میان شیعه و سنی را عمیقتر کرده است اما کافی نیست و باید گستردهتر به امور پرداخت.
نادی همچنین در این نشست با تأکید بر اینکه دانشگاه باید به مدارس متصل باشد، گفت: استفاده از ظرفیت و توانمندی اعضای هیئت علمی وابسته که پایکار پا به عرصه گذاشتند، برای دانشگاه مفید و سازنده خواهد بود.
وی با بیان اینکه میتوان در رشتههای تحصیلی در مدارس از استادان بهره گرفت، افزود: تحقق این مهم در دروس مهارتی و عملی امکانپذیر است.
نادی با تأکید بر اینکه استاد مهارتی باید در عرصه باشد، اظهار کرد: باید از جریان سنتی خارج شد و در فضای عرصه حرکت کرد. همانگونه که دانشجوی رشته پزشکی با حضور در بیمارستانها در عرصه بیمارستان همزمان فعالیت کرده و آموزش میبیند.
همچنین در ادامه این نشست همایون گفت: شوراهای دانشگاه برای تصمیمگیریها وجود دارد اما به دلیل حجم بالای امور و تعدد نفرات حاضر، نیاز به جلساتی تخصصی و ویژه بوده تا فرصت مباحثه ایجاد و همه مسائل بهصورت دقیق، کامل و جامع بیان و به نتیجه ختم شود.
سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر همچنین در این نشست به ارائه گزارشی از ظرفیت ها و توانمندی های این استان پرداخت و گفت: شرایط سرمایه گذاری در بخش های مختلف در این استان فراهم است.