تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶

قم- رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: قرآن یک نقشه راهبردی بی بدیل است و می تواند ما را به مقصد و مقصود اصلی برساند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نجف لک زایی پیش از ظهر دوشنبه در مراسم رونمایی از همایش بین‌المللی «امت تمدنی در قرآن» که در مرکز همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار کرد: خطابه «یَآ أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا، آمِنُوا» ۸۹ مرتبه در قرآن آمده که بر ایمان متربط است.

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان کرد: خداوند در خطابه «یَآ أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا، آمِنُوا» یک دستوراتی دارد و همه این خطاب‌ها در مدینه نازل شده و بیشترین آن در سوره مائده به آن تاکید شده است.

وی ابراز کرد: در سوره مائده بحث تعاون مطرح است و این سوره گذار از اجتماع مطرح می‌کند و به فضایی برای تمدن سازی تاکیداتی دارد که اگر این خطاب‌ها و موضوعات مورد بررسی قرار گیرد، به مجموعه‌ای از اضلاع حکمرانی پی می‌بریم.

حجت الاسلام لک زایی عنوان کرد: هم افزایی رهبران، جامعه دولت‌های اسلامی در ذیل «یَآ أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا، آمِنُوا» ست و اگر به آن عمل کنند، خروجی با برکتی خواهد داشت و یکی از این خروجی‌ها امت اسلامی می‌تواند باشد.

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه الزام جهانی شدن دین در آیات قرآن مشهود است، افزود: اگر این خطاب‌ها و آیات به شکل راهبردی مورد توجه قرار گیرد و ما به عنوان جامعه مؤمنین با آنها ارتباط بگیریم، می‌توان آنها را به مقررات و فرآیندهایی تبدیل کرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر قرآن کریم مورد اهتمام رهبران، امت و دولت اسلامی قرار گیرد گام‌های بلندی برداشته خواهد شد، زیرا قرآن یک نقشه راهبردی بی بدیل است و ما را می‌تواند به مقصد و مقصود اصلی برساند.