بیرجند- مدیرکل محیط زیست خراسان جنوبی از ذخیره ۳۵ تن علوفه برای حیات وحش استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حاتمی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی صبح سه شنبه با همراهی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان با توجه به سردی و برودت هوا و بارش برف در برخی از نقاط استان و به منظور سرکشی از مناطق تحت مدیریت و دیدار با محیط بانان، از منطقه حفاظت شده باقران، منطقه حفاظت شده درمیان سربیشه و همچنین مناطق آزاد شهرستان‌های بیرجند، خوسف و سربیشه بازدید کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی در حاشیه این بازدید به خبرنگاران گفت: تعطیلی، سرما، گرما و… خللی در انجام وظایف ما در مجموعه حفاظت محیط زیست استان ایجاد نمی‌کند.

وی افزود: چه بسا در شرایط آب و هوایی خاص و حتی تعطیلات، کار ما در حوزه محیط زیست دو چندان شده و پرسنل حفاظت محیط زیست استان و در رأس آن محیط بانان سخت‌کوش، به صورت شبانه روزی در مناطق حاضر بوده و ضمن گشت، کنترل و پایش مناطق آزاد و تحت مدیریت استان، از انفال و مواهب الهی حفاظت و حراست می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به شروع فصل سرما و کاهش شدید دما، برف و یخبندان، حیوانات با کمبود علوفه رو به رو می‌شوند، در این شرایط حیات وحش برای تأمین تغذیه به سمت اراضی کشاورزی، باغ‌ها و حتی منازل مسکونی نیز هجوم می‌آورند که توزیع علوفه در منطقه برای جلوگیری از خسارت وحوش به اراضی کشاورزی مردم انجام می‌شود.

حاتمی افزود: لذا ضمن ذخیره‌ی حدود ۳۵ تن علوفه برای مصرف حیات وحش خراسان جنوبی در پاسگاه‌های محیط بانی سطح استان، در شرایط برف و یخبندان محیط بانان در مناطق در حالت آماده باش بوده تا در صورت نیاز، توزیع دانه و علوفه دستی بین وحوش و پرندگان انجام شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی از همه علاقمندان به طبیعت و حیات وحش خواست با توجه به وسعت زیاد مناطق و کمبود نیرو در روزهای سرد زمستان، از توجه به پرندگان و حیات وحش غافل نشوند.

حاتمی با اشاره به این موضوع که در این شرایط سخت آب و هوایی وحوش به جوامع انسانی خصوصاً روستاها بیشتر نزدیک می‌شوند و سو استفاده برخی انسان‌های بی رحم و متخلفین شکار و صید هم وجود دارد.

وی یادآور شد: از هم استانی‌های عزیز مخصوصاً روستاییان درخواست کرد تا در صورت مشاهده مشکلی در این زمینه به نزدیکترین واحد محیط زیست اطلاع داده یا با شماره تلفن رایگان ۱۵۴۰ تماس بگیرند تا اقدامات لازم از سوی محیط زیست انجام شود.