رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به طی مراحل کارآزمایی این دارو گفت: داروی درمان زخم پای دیابتی در چهار مرحله به طور کامل مورد کارآزمایی قرار گرفته است و تعداد دوز دارو و میزان استفاده از آن مشخص شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر باقر لاریجانی امروز در مراسم رونمایی داروی گیاهی درمان زخم پای دیابتی در بیمارستان امام خمینی (ره) افزود: این دارو در یک دوره 28 روزه با دوز 10 سی سی هیچ عارضه ای برای بیمار ایجاد نمی کند و به بهبود وی نیز کمک می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به همکاری های میان دانشگاهی در این پروژه تحقیقاتی گفت : فاز دوم بالینی این دارو به طور همزمان در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مرکز غدد تهران انجام گرفت و پس از آن در تبریز، بیمارستانی در دوبی و تهران نیز مرحله سوم تحقیقات بالینی خود را طی کرد. تنها توصیه در مورد مصرف نکردن داروی "آنژی پارس" در دوران بارداری است.

وی خاطرنشان کرد : این دارو به سه نوع خوراکی، تزریقی و موضعی قابل استفاده است و بیماران در دو گروه کنترل و شاهد مورد درمان قرار گرفتند. گروهی از بیماران که درمان های متعارف را دریافت کردند 25 درصد بهبودی برایشان حاصل شد و در مقابل برای افرادی که از این درمان با داروی "آنژی پارس" استفاده کردند حدود 64 درصد بهبودی حاصل کردند.

لاریجانی از انتشار مقالات علمی تولید داروی "آنژی پارس" به طور همزمان در ISI خبر داد و گفت: این مقالات در مجله دارو که یکی از مجلات نمایه شده دانشگاه در ISI است به چاپ رسیده است.

وی یادآور شد: 15درصد بیماران دیابتی دچار عوارض زخم پا می شوند و از این میان حدود 15 تا 20 درصد دچار قطع عضو می شوند.