به گزارش خبرگزاری مهر، المیرا فرخی با اشاره به وضعیت پسماند این شهرستان اظهار کرد: پسماند شهرستان سرعین ابتدا در محل دفن موقت جمعآوری و سپس به محل دفن در شهرستان اردبیل منتقل میشود و این در حالی است که محل دفن موقت فعلی، با استانداردهای لازم فاصله داشته است.
وی با بیان اینکه این اقدام اثرات نامطلوبی بر محیط زیست و بهداشت عمومی منطقه بر جای میگذارد، افزود: احداث یک محل دفن استاندارد در شهرستان سرعین امری ضروری و اجتنابناپذیر است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سرعین ادامه داد: پس از انجام ارزیابیهای زیست محیطی، محل مناسبی برای دفن پسماند شهرستان تعیین شده است و با این وجود، به دلیل برخی مشکلات در مسیر دسترسی به این محل، راهاندازی آن نیازمند تخصیص بودجه مناسب است.
فرخی همچنین به موضوع مدیریت نخالههای ساختمانی پرداخت و تصریح کرد: با توجه به حجم بالای ساخت و ساز در سرعین، محلی برای جمعآوری نخالههای ساختمانی در نظر گرفته شده است و امیدواریم با نظارت دقیق دستگاههای مسئول، کارفرمایان پروژههای ساختمانی ملزم به انتقال نخالههای خود به این محل شوند.
وی از تشکیل ۷ پرونده قضائی در خصوص مدیریت نخاله و فضولات دامی در سطح شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: عدم مدیریت صحیح پسماند، سلامت عمومی و محیط زیست را به طور جدی تهدید میکند، به همین دلیل، با متخلفان این حوزه طبق قانون برخورد قاطع خواهد شد.