سنندج- بانوی نویسنده کردستانی گفت: پژوهش و مطالعه افراد را در رسیدن به اهداف یاری می کند و دریچه‌های موفقیت را به روی آنها می‌گشاید.

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: مطالعه از راههای موفقیت انسان‌ها در پیشبرد اهداف است و نوشتن زیر سایه علم و آگاهی محقق می‌شود، امروزه هر حرفه و پیشه‌ای به مطالعه و آگاهی نیاز دارد تا بتواند به نتیجه برسد و به خدمت جامعه درآید.

سروه گرجی‌پور از بانوان کردستانی است که با مدرک تحصیلی دکترای هوش مصنوعی، به عنوان یک بانوی مخترع، کارآفرین و نویسنده کردستانی معتقد است، خلاقیت، ریسک‌پذیری، جسارت، ایده‌های ناب و نو، مطالعه فراوان، آگاهی و دانش موتور محرکه آفرینش ابداعات و منشأ شکوفایی استعدادهای جدید است.

وی دارای چهار مدال طلای اختراعات جهانی است و در زمینه «هوش مصنوعی اینترنت اشیا» پژوهش‌هایی را انجام داده است.

چاپ کتاب در حوزه اینترنت اشیا به دلیل تازگی موضوع به سختی شکل گرفت

این بانوی کردستانی اعلام کرد: یک کتاب در حوزه اینترنت اشیا تألیف کرده‌ام اما چون این مبحث علم تازه‌ای است متحمل سختی‌های زیادی برای معرفی آن شدم.

گرجی‌پور یادآور شد: علاقه من به اختراع و پژوهش موجب شد تا از کار کارمندی کناره‌گیری کنم و به دنبال اهدافم در راه اندازی سایت کاری خود و توانمندی‌هایم بروم.

وی با بیان اینکه دوران تحصیل خود را در دانشگاه همدان سپری کرده است، افزود: برای ایجاد تعادل در زمان کار و تحصیل ساعت ۳ صبح به سمت دانشگاه حرکت می‌کردم و والدینم در این راه کمک حال من بودند.

مخترع سنندجی، داشتن پشتکار، جرأت و جسارت را از ویژگی‌های خود خواند و گفت: همین ویژگی‌ها بود که من را برای انجام کارهایی که از دیدگاه دیگران غیرممکن بود، ثابت قدم می‌کرد.

گرجی‌پور عنوان کرد: در یک جلسه پژوهشی برای معرفی نوشته‌هایم در خصوص «اینترنت اشیا» شرکت کردم اما چون کسی در مورد آن اطلاعی نداشت و ناشناخته بود به من انگ توهم داشتن زدند.

وی اظهار کرد: در آن جلسه نوشته‌های من توسط افراد آنجا رد شد و چون علم ناشناخته بود گفتند داده‌ها از کجا آمده است که بعدها وقتی کتابم منتشر شد برای تمام اعضای آن جلسه یک نسخه از کتابم را هدیه فرستادم.

این بانوی سنندجی گفت: در کردستان اینکه زن خود را ثابت کند کار سختی است و راه مردان به نسبت زنان هموارتر است.

گرجی‌پور همچنین به هوش مصنوعی به عنوان یک تکنولوژی جدید پرداخت و گفت: هوش مصنوعی به جای خود انسان با داده‌ای که انسان وارد کرده تصمیم گیری می‌کند و استدلال را با دقت بیشتر و خطای کم انجام می‌دهد.

وی افزود: این تکنولوژی نوعی ابزار تسهیل‌گر و پیشتاز است که امیدوارم سال‌های بعد کشور و استان ما در این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی بیان کرد: سال قبل در کشور امارات به عنوان زن برتر حوزه هوش مصنوعی موفق به کسب مدال طلا شدم که آن لحظه آرزو داشتم بانوان دیگری از سرزمینم در چنین جایگاهی بایستند.

این مخترع کردستانی بیان کرد: چالش‌های این حوزه زیاد بوده و کار راحتی نیست اما اگر تلاش شود نتایج لذت بخشی به بار خواهد آورد.

گرجی‌پور خاطرنشان کرد: بنده پدرم را به دلیل وجود تومور مغزی از دست دادم و بر همین اساس هم جزو نفراتی هستم که در حوزه تومور مغزی و انواع گریدهای یک تا ۴ آن اطلاعات دارم و همکار پژوهشکده دانشگاه امام خمینی در این زمینه هستم.

وی اعلام کرد: به نظر بنده جزئیاتی که با ظرافت در کتاب توسط نویسنده بیان می‌شود، نسبت به هوش مصنوعی بیشتر است اما هر کدام جداگانه کار خود را انجام می‌دهند و ضرورت دارند.

مطالعه اولویت بانوان قرار گیرد

این نویسنده کردستانی از همشهریان به ویژه بانوان استان خواست روزانه مطالعه را اولویت قرار دهند و به دانش و آگاهی خود بیفزایند تا همیشه موفق و توانمند باشند.

وی گفت: در حال حاضر سفیر مخترعین جوان زیر ۴۰ سال اتاق ایران و ترکیه هستم.

گرجی‌پور از فعال کردن یک آپ ویژه ضرب‌المثل‌های محلی با محوریت هوش مصنوعی خبرداد و بیان کرد: بانوان حتی خانه‌دار هم می‌توانند ضرب‌المثل‌هایی که می‌دانند را در آپ جشنواره ضرب المثل‌های محلی با محوریت هوش مصنوعی درج کنند و به تولید محتوا بپردازند.

وی اعلام کرد: براساس جشنواره کشوری که برای این آپ ضرب‌المثل محلی در نظر گرفته شده پنج نفر انتخاب و برای همکاری دعوت به کار می‌شود.

کارآفرین کردستانی اعلام کرد: علاقمندان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند با مراجعه به سایت مربوطه و یا جستجوی اینترنتی اسم بنده اقدام به شرکت در مسابقه کنند.

گرجی‌پور تصریح کرد: بانوان باید بدانند که با آگاهی بیشتر و مطالعه موفق به تربیت نسل آگاه خواهند شد و اختصاص زمانی از روز به مطالعه به آنها در رسیدن به موفقیت بیشتر کمک می‌کند.

بی‌شک وجود بانوان توانمند و آگاه می‌تواند منجر به تربیت نسلی پویا و فعال شود و مسیر علم و دانش را در دنیای کنونی توسعه دهد.