عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ایران اسلامی تکیه‌گاه ملت‌های منطقه است و ما به هیچ حکومتی تکیه نکرده‌ایم که با رفتن کسی نگران جایگاه جمهوری اسلامی باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی خضریان در دیدار با جمعی از دانشجویان عضو جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران تأکید کرد: مقاومت به راحتی از میان برداشته نمی‌شود و با پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه متولد شد و در کشورهای مختلف با الگوبرداری از آن تبلور پیدا کرده است. و در طول همه این سال‌ها با نشیب و فرازهایی مانند همه پدیده‌های بشری مواجه بوده است.

وی افزود: در اسفندماه سال ۵۷ و زمانی که شوروی همه مرزهای شمالی ما را در اختیار داشت و ما با سرزمین‌های این ابرقدرت در آن زمان هم مرز بودیم، به کشور افغانستان حمله می‌کند و امام راحل مقابل این زورگویی ایستاد. آن هم در شرایطی که در ایران هنوز در شرایط روزهای اولین پس از پیروزی انقلاب اسلامی بودیم و حکومت مقتدری در داخل تشکیل نشده بود. و یا در همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، در مقابل رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی و همچنین رژیم صهیونیستی ایستادیم و این آغاز قیام جهانی انقلاب اسلامی علیه ظلم بود و امروز بی شک به مراتب از آن روزها مقتدرتر و توانمندتر هستیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: مقاومت یعنی ایستادگی تا پای جان برای آزادی و استقلال و این درس بزرگ را امام خمینی (ره) به خوبی به همه ملت‌ها فهماند. تا آن زمان شئون مختلف مبارزه آزادی طلبانه نظیر آزادی فردی، آزادی ملی یا استقلال طلبی یک مقوله با سابقه بود؛ امام سطح عالی‌تری از آزادی‌خواهی یعنی آزادی دیگر ملت‌ها را نیز دنبال کرد. و ثمره آن اقتدار و اثر بخشی محور مقاومت در لبنان، عراق، فلسطین، یمن و حتی در افغانستان است که همه آنها به صورت مستقل از یکدیگر علیه رژیم صهیونیستی اقدام می‌کنند.

خضریان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به جنگ دوم خلیج فارس و حمله آمریکا به عراق گفت: کسی باور نمی‌کرد از دل کنش نظامی آمریکا در عراق علیه صدام جریانی در این کشور شکل بگیرد که جبهه مقاومت را پشتیبانی کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در سوریه نیز همینطور است و قطعاً ملت این کشور نگاه مثبتی به رژیم صهیونیستی ندارند و ظلم رژیم صهیونیستی را تحمل نمی‌کنند و اگر حاکمیت این کشور به سمت اسرائیل حرکت کند، ملت این کشور تحمل نخواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: سوریه در طول سال‌های گذشته به دلایل مختلف از جمله تاراج نفت آن توسط اشغالگران و بروز جنگ داخلی به یک کشور فقیر تبدیل شد و کارکنان دولتی تقریباً برای امرار معاش با مشکلات جدی برخورده و دچار فقر مطلق شده بودند. همینطور جذب بخشی از نیروها در میان ارتش این کشور بدون معرفت مذهبی، سیاسی و وطنی بود و جریان ضد اسد در میان مقامات آن نفوذ کرده بودند. چیزی که نقطه مقابل آن در حزب الله لبنان رخ داد و معرفت و محبت ملی و اعتقادی باعث شد این گروه بتواند اسرائیل را در اشغال جنوب لبنان ناکام کند.

نایب رئیس فراکسیون مقاومت مجلس در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به عبرت آموزی از وقایع سوریه تصریح کرد: سوریه از نظر ساختار اجتماعی و فرهنگی با ما متفاوت است و جنس تهدیدات متفاوت است. اما باید مسأله اقتصاد و معیشت مردم را جدی بگیریم و رفع آن را در دانشگاه از مسئولین مطالبه کنیم. و نباید اجازه بدهیم معیشت مردم و توجه به آن فراموش شود و ابزاری برای ضد انقلاب شود و آنها در عین پیگیری تحریم‌های ظالمانه علیه مردم، مدعی حقوق معیشتی مردم شوند.

خضریان با اشاره به برخی رویکردهای اقتصادی غلط در کشور گفت: جنبش دانشجویی باید مطالبه گر برخی عملکردهای مسئولین باشد و راهکار علمی و عملی ارائه دهد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: برخی تصمیمات در بنیاد مستضعفان نظیر واگذاری هتل‌ها و یا بدکارکردی مسئولین اجرایی در موضوع ناترازی انرژی از جمله مسائلی است که جنبش دانشجویی باید مطالبه‌گر آن باشد. چرا با وجود امکانات خوب اقلیمی انرژی‌های نو و تجدید پذیر مورد توجه نبوده است؟ و چرا هنوز به دنبال ایده‌های قدیمی هستیم؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اروپا استقلالی از آمریکا ندارد، گفت: بدنه اجتماعی اروپا از این اتفاق رضایت ندارد و نگاه ضد استکباری و ضد آمریکایی در اروپا نیز خصوصاً در سال‌های اخیر شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: ایران اسلامی تکیه گاه ملت‌های منطقه است و ما به هیچ حکومتی تکیه نکرده‌ایم که با رفتن کسی نگران جایگاه جمهوری اسلامی باشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان تأکید کرد: سوریه وضعیت خوبی از نظر استحکام داخلی ندارد و در لبه تیغ اختلافات داخلی است. اما از شهید سلیمانی درس گرفتیم که فرصت‌ها از دل تهدیدات بیرون می‌آید و لذا نباید نگرانی و ترس به دل راه داد.