اصفهان - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: باید با یک نگاه جامع‌تر به مسائل فرهنگی و مذهبی پرداخت و به جوانان و بانوان فرصت‌های بیشتری برای فعالیت داده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین بلک پیش از ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با مسئولان فرهنگی ادارات اوقاف شهرستان‌ها، درباره اهمیت برگزاری جلسات فرهنگی و ارتباط با جامعه فرهنگی استان اظهار کرد: هدف برگزاری این جلسات ارتقا کیفیت فعالیت‌های فرهنگی و استفاده از تجربیات مختلف در سطح شهرستان‌ها و استان است.

وی به نقش اداره اوقاف در فعالیت‌های فرهنگی اشاره کرد و افزود: مردم بیشتر با جنبه‌های معنوی و فرهنگی این اداره آشنا هستند تا جنبه‌های اقتصادی آن.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به باورهای عمیق دینی مردم و عشق آن‌ها به اهل بیت (ع) تأکید کرد: هرگونه فعالیت فرهنگی باید با توجه به این باورها انجام شود.

حجت الاسلام بلک به اهمیت تأثیرگذاری بر افکار و باورهای مردم در راستای ارتقا فرهنگ جامعه اشاره کرد و گفت: خدمات فرهنگی باید به گونه‌ای باشد که به رشد فکری و معنوی مردم کمک کند.

وی همچنین به تجربیات شخصی خود در این زمینه اشاره و تأکید کرد که هدف نهایی باید ایجاد تغییرات مثبت در زندگی افراد باشد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از همکاران استان تشکر و بر ضرورت همکاری و همفکری در راستای تحقق اهداف فرهنگی تأکید کرد.

وی به اهمیت هدایت و تأثیرگذاری بر زندگی افراد از طریق فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی اشاره کرد و ادامه داد: مردم با عشق و اعتقاد به امامزاده‌ها می‌آیند و تلاش می‌کنند تا مشکلات خود را با توسل به اهل بیت (ع) حل کنند.

حجت‌الاسلام بلک همچنین به نقش مهم بانوان در فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی اشاره کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های زنان در این زمینه بهره‌برداری شود.

وی به ضرورت تغییر در چیدمان کادر مدیریتی امامزاده‌ها و استفاده از نیروهای جوان و بانوان اشاره کرد که این تغییرات موجب بهبود خدمات و افزایش آگاهی جامعه کمک کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان بر اهمیت ایجاد فضایی برای بانوان در امامزاده‌ها تأکید کرد و گفت: این کار می‌تواند به جذب بیشتر افراد و بهبود کیفیت خدمات کمک کند.

وی گفت: باید با یک نگاه جامع‌تر به مسائل فرهنگی و مذهبی پرداخت و به جوانان و بانوان فرصت‌های بیشتری برای فعالیت داده شود.

بلک همچنین به تحولات مثبت پس از انقلاب اسلامی در امامزاده‌ها اشاره کرد و گفت: این اماکن باید به عنوان مراکز فرهنگی و مذهبی حفظ شوند.

وی به پروژه‌های موفق در استان اشاره می‌کند که شامل ایجاد نیروگاه‌ها و طرح‌های کشاورزی در امامزاده‌ها است. و نمایندگان و مسئولان می‌خواهد که به این طرح‌ها توجه کنند و به دنبال راهکارهایی برای بهبود وضعیت مالی این اماکن باشند.

وی در خصوص صرفه‌جویی در مصرف انرژی در امامزاده‌ها گفت: در مواقعی که تعداد زائران کم است، مصرف برق و گاز کاهش یابد.