رشت- جمعی از خبرنگاران بسیج رسانه گیلان در قالب کاروان «راویان پیشرفت» از تجهیزات ۲ بیمارستان رشت بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه جمعی از خبرنگاران بسیج رسانه گیلان در قالب کاروان «راویان پیشرفت» از تجهیزات ۲ بیمارستان حشمت و رازی رشت بازدید کردند.

«پیروز سامی دوست» رئیس بیمارستان رازی رشت در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه بیمارستان رازی رشت به تازگی دستگاه‌های پیشرفته‌ای را برای بهبود کیفیت خدمات درمانی به بیماران اضافه کرده است، اظهار کرد: دستگاه‌های تصویربرداری، رادیوتراپی و تجهیزات شیمی درمانی جدیدی به منظور افزایش کیفیت خدمات و کاهش زمان انتظار برای گزارش‌دهی در این بیمارستان به کار گرفته شده‌اند.

رئیس بیمارستان رازی رشت با اشاره به اینکه بعد از سه سال، بخش شیمی درمانی سرپایی به بیمارستان در بیمارستان رازی راه اندازی شده است، گفت: این بخش با کمک خیرین تجهیز شده است و به زودی به چرخه خدمات رسانی وارد خواهد شد.

سامی دوست همچنین از بازسازی اورژانس بیمارستان به طور کامل خبر داد و افزود: در این بخش با ایجاد بخش‌های مجزا برای بیماران، شرایط بهتری برای ارائه خدمات فراهم شده است و بیماران در یک محیط آرام و بهداشتی تحت مراقبت قرار می‌گیرند.

بیمارستان رازی رشت تنها یک مرکز خدماتی درمانی نیست

وی ادامه داد: زیر ساخت‌های بیمارستان رازی رشت در حال توسعه است از راه اندازی بخش‌های آندوسکوپی و کلونوسکوپی در این مرکز درمانی خدماتی اشاره کرد که به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

سامی دوست با اشاره به اینکه بیمارستان رازی به منظور اقدام محیط زیست گرایانه اقدام به خرید دستگاه‌های جدید برای مدیریت زباله و بهبود سیستم فاضلاب کرده تا از آلودگی محیط زیست جلوگیری شود، گفت: مشکل زیست محیطی مربوط به چربی‌های آشپزخانه بیمارستان برطرف شده است.

وی با بیان اینکه این بیمارستان تنها یک مرکز خدماتی درمانی نیست گفت: این بیمارستان به عنوان مرکز آموزشی و پژوهشی نیز فعالیت می‌کند و در تلاش است تا خدمات فوق تخصصی را به بیماران ارائه دهد. و در این راستا متخصص و فوق تخصص بسیاری پرورش داده است.

رئیس بیمارستان رازی رشت با اشاره به اینکه مشکلات لاینحلی در بخش‌های غدد، پیوند کلیه و رادیوتراپی با کمک متخصصان این بیمارستان حل شده است، ادامه داد: سیستم‌های اعلام حریق بیمارستان به روز شده‌اند.

اصحاب رسانه در جذب خیرین به ما کمک کند

وی به فعالیت‌های فرهنگی برای اهدای عضو توسط این مرکز درمانی اشاره کرد و افزود: جلسات مکرر در زمینه اهدای عضو برگزار شده و فرهنگ سازی در این زمینه بهبود یافته است. همچنین، جایگاه پارک دوچرخه برای تشویق به استفاده از دوچرخه ایجاد شده است.

رئیس بیمارستان رازی رشت سپس به اقدامات در حال انجام در این مرکز درمانی خدماتی اشاره کرد و گفت: ساخت اتاق عمل اورژانس در حال انجام است که به تسهیل خدمات‌رسانی به بیماران اورژانسی کمک خواهد کرد. همچنین، تجهیزاتی مانند دستگاه سونوگرافی پرتابل به این بخش اضافه خواهد شد.

سامی دوست با تاکید بر اینکه مرکز خدمات درمانی و خدماتی رازی رشت برای تکمیل پروژه‌های مختلف، به ویژه در بخش ریه و غدد به کمک خیرین نیاز مبرم دارد از اصحاب رسانه خواست به عنوان بازوان این مرکز برای جذب خیرین همراه باشند.

وی یکی از عمده ترین مشکلات این مرکز را کمبود پزشکان جوان در بخش غدد و نیاز به بازسازی این بخش برای جذب پزشکان جدید ذکر کرد و بر اهمیت همکاری و کمک‌های خیرین و نهادهای دولتی برای بهبود وضعیت بیمارستان تأکید دارد و خواستار توجه به نیازهای موجود است.

مسئول بخش آنژیو گرافی مرکز آموزش درمانی حشمت نیز به ارائه خدمات پزشکی و آنژیوگرافی این مرکز در استان گیلان پرداخت و گفت: این مرکز از ساعت ۷:۳۰ صبح آبی ۸ شب فعال است و روزهای جمعه به صورت آنکالی فعالیت می‌کند.

وهاب زاده با بیان اینکه دستگاه آنژیوگرافی جدیدی به این مرکز تحویل داده شده از برند زیمنس است و با دوز اشعه بسیار پایین کار می‌کند که به سلامت پرسنل کمک می‌کند. افزود: این دستگاه جایگزین دستگاه قدیمی با عمر ۱۸ ساله شده و از زمان نصب آن، تعداد اعمال آنژیوگرافی در این مرکز افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه عملیات آنژیوگرافی با دستگاه سیتی آنژیو گرافی به ویژه برای بیماران بالای ۶۰ سال که شرایط جراحی قلب باز را ندارند انجام می‌شود، افزود: این عمل به صورت سرپایی و با کمترین دردسر برای بیمار انجام می‌گیرد و بیماران پس از عمل می‌توانند به زندگی روزمره خود ادامه دهند.

وهاب زاده ارزش ریالی دستگاه جدید را حدود ۴۰ میلیارد تومان اعلام کرد که از اسفند سال ۱۴۰۲ در مرکز آموزش درمانی حشمت رشت فعال است.

مسئول بخش آنژیو گرافی مرکز آموزش درمانی حشمت با بیان اینکه این مرکز روزانه بین ۴۰ تا ۵۰ عمل آنژیوگرافی انجام می‌دهد که از این تعداد، ۲۵ تا ۳۰ مورد آنژیوپلاستی است، تصریح کرد: هزینه انجام این خدمات به مراتب کمتر از روش‌های سنتی است و بیماران می‌توانند با صرفه‌جویی در هزینه‌ها و زمان، از خدمات این مرکز بهره‌مند شوند.

وهاب زاده تعداد پزشکان متخصص را در این مرکز محدود دانست و گفت: با وجود اضافه شدن اساتید جدید، همچنان کمبود نیروی متخصص و نیروی انسانی احساس می‌شود.