وزارت تعاون و دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور وزیر تعاون و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه همکاری برای ایجاد زمینه های اشتغال فارغ التحصیلان این دانشگاه منعقد کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالله جاسبی صبح امروز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت تعاون در جمع خبرنگاران گفت : همواره یکی از دغدغه های دانشگاه آزاد اشتغال فارغ التحصیلان این دانشگاه بوده است.

وی با بیان این مطلب که کسانی که دوره های تحصیلات آموزش عالی را گذرانده اند نسبت به کسانی که این دوره ها را طی نکرده اند استحقاق بیشتری برای اشتغال دارند، افزود: این افراد نیازمند راهکارهایی هستند که آنها را برای رسیدن به اشتغال مطلوب کمک کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یکی از محل هایی که برای اشتغال فارغ التحصیلان مناسب است شرکت های تعاونی است که از امکانات خوبی برخوردار است.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد و وزارت تعاون براساس این تفاهم نامه قصد دارند شرایطی برای اشتغال فارغ التحصیلان این دانشگاه با استفاده از منابع هر دو طرف ایجاد کنند.

جاسبی افزود: این منابع سرمایه گذاری در بخش تعاون تهیه شده تا فارغ التحصیلان بهتر بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.

دکتر محمد عباسی وزیر تعاون نیز در ادامه جلسه افزود: بر اساس سیاست های اصل 44 قانون اساسی، ظرفیت های جدیدی برای همه نیروها به ویژه جوانان ایجاد شده و وزارت تعاون در بخش های مختلف این تسهیلات را ایجاد کرده که به صورت اولویت بندی در اختیار طبقات اجتماعی مختلف به خصوص فارغ التحصیلان دانشگاهی که خود راهکار مناسبی برای ایجاد کسب و کار دارند قرار می دهد.

وی دانشگاه را مرکز کار آفرینی و ارائه طریق برای چالش های جامعه معرفی کرد و افزود: نظام اجرایی کشور می تواند به خوبی از این ظرفیت های موثر بهره مند شود.

عباسی خاطر نشان کرد: وزارت تعاون آمادگی دارد در قالب تشکل های تعاونی زمینه را برای اشتغال جوانان به خصوص فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم کند.

در ادامه جلسه، مصطفی کلهر معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نیز مسئله اشتغال را یکی از مسائل اساسی کشور عنوان کرد و از ایجاد اداره کل فرصت های شغلی در این معاونت خبر داد که وظیفه آن ایجاد زمینه اشتغال برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه اشتغال مذاکراتی با وزارت کار، تعاون و کشاورزی داشته است که مذاکرات با وزارت تعاون نهایی شد که بر اساس تفاهم نامه مذکور، دانشگاه آزاد یک سری کارشناس و کارشناس ارشد برای ارگان های مختلف کشور تربیت می کند و وزارت تعاون نیز یک سری امکانات تعاونی برای ایجاد اشتغال و استفاده از پتانسیل این وزارت ایجاد می کند. 

 کلهر هدف از این امر را توسعه و ترویج فرهنگ تعاون و کار آفرینی عنوان کرد.