تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۵

بندرعباس- فتنه ۸۸ یکی از سخت‌ترین فتنه‌های بعد از انقلاب بود که با بصیرت مردم خنثی شد از این رو همه ساله مردم این روز را گرامی داشته و به تقویت ارتباط امام و امت در جامعه کمک می‌کنند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- علی ستاری: انقلاب اسلامی نقطه‌ای درخشان در تاریخ چند هزار ساله ایران است و حماسه نهم دی ماه سال ۸۸ نیز نقطه‌ای درخشان در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است‌، چرا که این حماسه، دقیق‌ترین معادلات و محاسبات دشمنان جمهوری اسلامی را بر هم زد و در نقطه‌ای که هیچکس انتظارش را نداشت جنود الهی به جوش و خروش آمدند و چون رودی روان تمام خار و خاشاکی که در مسیر صعود به قله، موجب کاهش سرعت می‌شدند با خود شست و برد.

این جریانِ تطهیر کننده از قله جاری شده بود و بر همین اساس توانست خود را تا دور دست ترین نهال‌های انقلاب برساند و سرعت رویش جوانان مؤمن و انقلابی را بالا ببرد، جوانانی که چند سال بعد حماسه جدیدی را در تاریخ انقلاب ثبت و ضبط کردند و در جریان مبارکِ دفاع از حرم به سر فرماندهیِ شهید حاج قاسم «داعش» را به زباله‌دان تاریخ انداختند.

فتنه ۸۸، آزمونی سخت با مغلوبانی بزرگ

فتنه ۸۸ یکی از سخت‌ترین فتنه‌ها در دروان‌ِ بعد از تثبیت کامل انقلاب اسلامی است، عده‌ای که خود را مدعی دموکراسی معرفی می‌کردند در این فتنه با مردم سالاری دینی پنجه در پنجه شدند و تلاش کردند با سبک انقلاب‌های رنگی و مخملی، انقلاب اسلامی ایران را متحمل شکست کنند.

رهبر معظم انقلاب وقایع پس از انتخابات سال ۸۸ را «آزمونی تلخ» معرفی کرده اند، این وقایع حاصل برنامه‌ریزی‌ها و محاسبات دقیق آمریکایی‌ها بود چنانچه رهبر معظم انقلاب فتنه ۸۸ را جنگ سیاسی و امنیتی آمریکایی‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران معرفی می‌کنند و می‌فرمایند: آمریکایی‌ها چند سال برای فتنه زحمت کشیده بودند.

طراحی‌های گسترده آمریکایی‌ها و پشتیبانی‌های در صحنه صهیونیست‌ها و محور عبری عربی باعث شد که آزمونی سخت و تلخ برای انقلاب و انقلابی‌ها رخ دهد، آزمونی که صرف نظر از بخش سیاسی آن، خیلی از بزرگان حتی در امتحان دین داری آن نیز رفوزه شدند و به دلیل ترس از عاقبتِ فردایِ براندازی در برابر توهین به مقدسات و هتک حرمت بیرق‌ها و خیمه‌های سیدالشهدا علیه‌السلام سکوت کردند.

فتنه‌ای برای شناسایی ناکثین، مارقین و قاسطین

فتنه ۸۸، فتنه‌ای بود که در آن ناکثین، مارقین و قاسطین انقلاب اسلامی پرده از روی خود برداشتند و نفاقِ چندین و چندساله‌ای که شناسایی نشدنش ده‌ها برابر از اصل فتنه خطرناک‌تر بود با امداد الهی رسوا شد.

این سه دسته‌ای که نام بردیم اقتباسی از دوران امیرالمؤمنین بود، ناکثین اولین بیعت کنندگان با امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام بودند که اولین تقابل را با وی در جنگ جمل به وجود آوردند که سران فتنه را به توجه به سابقه‌ای که در انقلاب داشتند باید از این دسته بدانیم.

قاسطین گروهی بودند که معاویه آنان را رهبری می‌کردند و جنگ صفین را به بار آوردند، عنادِ معاویه با امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام از ابتدا مشهود بود و در فتنه ۸۸ نیز بر اثر عهد شکنیِ برخی بزرگان فرصتِ عرض اندام برای معاندین انقلاب فراهم شد.

مارقین نیز، مقدس مُآبانِ ساده لوح و فریب خورده بودند که در صف خوارج قرار گرفتند و جنگ نهروان را به بار آوردند، مارقین انقلاب اسلامی منافقین کوردل بودند که با تمام توان در فتنه ۸۸ پای کار دشمنی با ملت ایران آمدند.

۹ دی روز تقویت ارتباط امام و امت است

آیت الله محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت روز بصیرت، ۹ دی را نمایش اقتدار نظام اسلامی دانست و اظهار کرد: روز بصیرت نمادی از استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران است که این استحکام بر پایه ایمان و اعتقاد به خداوند سبحان، ولایت فقیه و مردم استوار است.

وی افزود: در یوم الله نهم دی مردم باید همبستگی و اتحاد خود را با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به نمایش بگذارند.

امام جمعه بندرعباس بیان کرد: روز بصیرت، روز شکست توطئه‌های دشمنان اسلام است و در این روز پرده از توطئه‌ها و فتنه‌گری‌ها برداشته شد از این رو باید از درس‌های یوم الله ۹ دی برای تقویت معرفت و بصیرت جهت شناسایی دسیسه‌ها بهره گرفت.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، یوم الله ۹ دی را ایامِ تقویت ارتباط امام و امت دانست و خاطرنشان کرد: تقویت ارتباطات میان مردم و امام جامعه موجب پویایی کشور می‌شود و قدرت انقلاب اسلامی ایران را روز افزون می‌کند.

حماسه ۹ دی شجاعت محور و غرورآفرین بود

حجت الاسلام والمسلمین شیخ مفید سهرابی رئیس اداره تبلیغات اسلامی میناب در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی از تعبیر حماسه برای نهم دی ماه استفاده کرده‌اند و این یعنی اقدام ارزشمند و خودجوش ملت ایران در روز نهم دی ماه جهت دفاع از ولایت، طبق تعریف حماسه، شجاعت محور و افتخار آفرین بود از این رو باید به این حماسه به عنوان یک نمادی از بصیرت و درک بالای ملت افتخار کرد.

وی افزود: ملت ایران در نهم دی ماه ۸۸، بیعت خود با مقام عظمای ولایت را تجدید کردند و نشان دادند که گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و اصول انقلاب را فراموش نکرده‌اند.

خواصِ انقلاب فقط مردم هستند

شیخ سهرابی در تحلیل وضعیت صحنه در فتنه سال ۸۸، گفت: سال ۸۸ شاهد شکل‌گیری دو جبهه در ایران بودیم، جبهه نخست اردوگاهی بود که در آن اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا، رژیم صهیونیستی، منافقین ضد خلق، سلطنت طلبان و معاندین و خود فروختگان قرار داشتند اما در اردوگاه مقابل مردم و نیروهای مردمی بسیج قرار داشتند که خوش درخشیدند، مردم در حماسه ۹ دی نشان دادند که خواص انقلاب، فقط مردم هستند نه افراد مصلحت اندیشی که سکوت و اظهارنظرشان بر اساس منافع است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی میناب، با بیان اینکه در مواقع فتنه تشخیص به موقع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، تصریح کرد: ملت ایران در فتنه ۸۸ تشخیص درست و به موقعی از خود نشان دادند و با حضور در صحنه، بر فضای غبار آلود حاکم بر جامعه خاتمه دادند و تکلیف بدخواهان را روشن کردند.

وی مکتب عاشورا را عامل افزایش بصیرت اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان ملت ایران باید آگاه باشند که جمهوری اسلامی ایران با تمام کشورهای منطقه فرق دارد و هر وقت که لازم باشد مجدداً حماسه‌هایی در سطح ۹ دی و بلکه بالاتر در این کشور تکرار خواهد شد.