به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی سالاری اظهار کرد: تخلیه این تعداد خودروی ترانزیتی توسط ۲ هزار و ۸۴۰ فروند شناور فلزی انجام گرفت و پس از انجام تشریفات گمرکی توسط ۲۹ هزار و ۹۵۳ کامیون حمل خودرو به مقصد کشورهای یادشده بارگیری شد.
وی بیان کرد: بندرلنگه بهعنوان قلب تپنده ترانزیت خودرو در ایران و چهار راهی امن برای ترابری دریایی و زمینی به کشورهای آسیای میانه و عراق جایگاه نخست این حوزه را از بین ۲۹ بندر فعال کشور به خود اختصاص داده است.
مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان ادامه داد: همچنین در این مدت ۹ ماهه، ۴۱۹ هزار و ۹۴۹ تن کالای نفتی و غیرنفتی که بیشتر آن محموله خودرو بوده به کشورهای خارجی ترانزیت شد که نشانگر افزایش ۳۰ درصدی در همسنجی با مدت مشابه سال پیش از آن است.
سالاری توضیح داد: بنادر غرب هرمزگان توانسته جایگاه چهارم ترانزیت کالا در بخش عملیات حمل و نقلی در سطح بنادر ایران را به خود اختصاص دهد.
وی به تخلیه و بارگیری کالا از بنادر غرب استان هرمزگان اشاره کرد و یادآور شد: ۹ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۱۶۲ تن کالای نفتی و غیرنفتی از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه امسال در بنادر غرب استان تخلیه و بارگیری شد که از این میزان، چهار میلیون و ۷۱۶ هزار و ۱۱۵ تن با افزایش پنج درصدی به جابهجایی فرآوردههای نفتی و چهار میلیون و ۸۴۲ هزار و ۴۷ تن به کالاهای غیرنفتی اختصاص داشته است.