به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین محمدی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور سرمایهگذاری و یاری بنگاههای اجتماعی در قالب مسئولیت اجتماعی و خیرین مهارتی در فراهمسازی زیرساختهای آموزشی را به معنای سرمایهگذاری در ایجاد و پایداری اشتغال و در نهایت کمک به بهبود کیفیت زندگی افراد و جامعه برشمرد.
وی با اشاره به جز ۶ ماده ۱۴ ضوابط اجرایی بودجه ۱۴۰۳ با موضوع ساماندهی درآمدهایی در حوزه مسئولیت اجتماعی استانها، تصریح کرد: سرمایهگذاری در توسعه نهضت مهارتآموزی شامل بهروزرسانی زیرساختهای آموزشی اعم از تجهیزات و کارگاههای آموزشی است که به مردم امکان دسترسی به خدمات آموزشی متناسب با نیاز بازار کار را فراهم کرده و زمینههایی مانند ایجاد و پایداری اشتغال و همچنین توسعه اقتصادی را تقویت میکند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: حرکت به سوی راهاندازی مراکز هیئت امنایی و قطبهای مهارتی و نظام سنجش مهارت حرفهای با رویکرد تقاضامحوری آموزشها، مشارکتجویی و تنظیمگری را از کلان پروژههای سازمان آموزش فنی و حرفهای است.
وی با تأکید بر ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی و مشارکت همه مردم، دستگاههای اجرایی، بنگاههای اقتصادی و … تاکید کرد: مشوقهایی هم برای بنگاههای اقتصادی که در قالب مسئولیت اجتماعی در توسعه مهارتآموزی این سازمان را یاری میکنند در نظر گرفته شده است که در آینده اعلام خواهد شد.
محمدی، حمایت دستگاهها و سازمانها برای رسیدن به جایگاه مطلوب ارائه آموزشهای مهارتی را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای در همه استانها با این دیدگاه فعالیت خود را آغاز کردهاند تا بتوانند در جهت توانمندسازی و ایجاد و پایداری اشتغال جوانان متناسب با نیاز بازار کار، گامی بردارد.