قزوین- رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس گفت: بیان صحیحی از «چه کرد» های شهید سلیمانی و شهدای دفاع مقدس باعث الگوپذیری، الگوسازی و تجربه زیستی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی امیریان بعد از ظهر سه شنبه در نشست تخصصی ادبیات مقاومت که در سازمان بسیج هنرمندان استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: امروز برای روایت دفاع مقدس به یک نیروی جوان وارد عرصه شود و روایت دفاع مقدس با یک ارتباط نسلی به نسل جوان منتقل شود تا شاهد انقطاع نسلی در حوزه روایت نباشیم.

وی افزود: در حوزه تولید برای دفاع مقدس فقیر هستیم و نیاز است برنامه ریزی لازم برای ورود نسل جدید هنری به این عرصه را داشته باشیم.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بیان کرد: در این سال‌ها در حوزه دفاع مقدس بیشتر سراغ «که بود» ها رفتیم اما امروز باید به سراغ «چه کرد» ها برویم و معتقدم که پاسخ به این «چه کرد» ها منجر به الگوسازی می‌شود.

وی تصریح کرد: آنچه باعث علاقه مردم به شهید سلیمانی می‌شود این است که می‌دانیم برای ما چه کرده و اقدام او برای ما ملموس است و همین امر باعث شده او را دوست داشته باشیم.

امیریان ادامه داد: ما اگر بتوانیم در مورد شخصیت‌ها در حوزه دفاع مقدس «چه کرد» ها و اقدامات را بگوییم اثرگذاری حرف و هنر ما بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه هنرمند باید دشمن را درست و صحیح نشان دهد، تصریح کرد: وقتی دشمن را ضعیف نشان می‌دهیم اقدام ما در مقابل او کار ماندگار و اثرگذاری نخواهد بود.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس ادامه داد: امروز در الگوپذیری و الگوسازی و تجربه زیستی همین مسئله «چه کرد» است که باید درست و بدون اغراق برای جامعه بیان شود.

وی عنوان کرد: دفاع مقدس سراسر تغییر دستگاه محاسباتی است و در تولیدات هنرمندان باید این تغییر دستگاه محاسباتی خود را نشان دهد.

امیریان در پایان یادآور شد: آنچه تاریخ دفاع مقدس را ماندگار می‌کند «قصه» است و اگر توانستیم تاریخ دفاع مقدس را در قالب دفاع مقدس و قصه روایت کنیم ماندگار خواهد شد.