به گزارش خبرنگار مهر، مجید وامق عصر دوشنبه جلسه کمیته برنامه ریزی توزیع اعتبارات شهرستان فراشبند با بیان اینکه نحوه مواجهه با مشکلات اداری به چهار روش قابل تقسیم است، گفت: اولین روش چارهای نکردن است که این نوع روش مدیریت، همان مدیریت سرایداری بوده یعنی سازمان مشکلات عدیدهای دارد و ما به آن نمیپردازیم و با همان وضع موجود ادامه میدهیم که این روش باعث پسرفت سازمان و ایجاد مشکلات دیگری خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه روش چارهای نسبی روش دیگر در برخورد با مشکلات اداری است، ادامه داد: این روش همان روش مداوایی یا مسکنی است یعنی سازمان یا شهر هزار و یک مشکل دارد و مدیر به جای آنکه به مشکلات اساسی و رفع آن بپردازد به مسائل حاشیهای و غیر ضروری توجه میکند.
فرماندار فراشبند افزود: در این روش میتوان به روش مدیریت علمی، کمی و مهندسی با بهرهگیری از علم مدیریت، علوم کمی، فنی و مهندسی مشکلات را حل کرد. وقتی که منابع ما محدود است، ناچار باید به سراغ مدیریت بهینه و از طریق ظرفیتهای موجود در سازمان مشکلات را حل کنیم.
وامق گفت: تمام نمادهای رشد و پیشرفت که در کشورهای پیشرفته میبینیم پیشرفت در بخش بهینهسازی است و از منابع در هر عرصهای استفاده میشود.
وی در ادامه به روش چارهای اساسی اشاره کرد و افزود: گاهی ما در یک شرایطی قرار داریم که ناچاریم تصمیم گیری بنیادی و اساسی بگیریم؛ یعنی تغییرات بنیادی ایجاد کنیم؛ یعنی تحول ایجاد کردن که این روش همان مدیریت تحولی و انقلابی و تغییر در ساختارها ایجاد کردن است.
وامق ادامه داد: امسال در کمیته برنامهریزی تلاش کردهایم که با نگاه و رویکرد تلفیقی از دو روش بنیادی و بهینه در مدیریت اجرایی شهرستان بودجه را متناسب با مشکلات و معضلات تقسیم کنیم و عدالت در اختصاص بودجه و اعتبار به ادارات و بخشها ساری و جاری شود.
فرماندار فراشبند تصریح کرد: با توجه به مشکل آب شرب و همچنین برق شهرستان و بنیاد مسکن و اداره راهداری و آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و مراکز فرهنگی و مذهبی به ترتیب اولویت و با احصاء مشکلات تا سایر ادارات و مجموعههای شهری در راستای خدمت رسانی به شهروندان، بودجه اختصاص داده شده است که امیدواریم با این تصمیم گیری سال آینده شاهد تحولات خوبی در حوزه شهری و روستایی باشیم.