دکتر محمد اسحاقی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نرخ رشد ازدواج روستایی نسبت به شهری در 6 ماهه اول سال 86 نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 41/8 درصد بوده در حالی که نرخ رشد ازدواج شهری 52/7 درصد بوده است و این امر نشان می دهد که ازدواج روستایی بیشتر از شهری بوده است.
وی تصریح کرد: متاسفانه در مورد طلاق نرخ رشد روستایی بیشتر از شهری بوده است به گونه ای که رشد طلاق در روستاها 45/6 درصد بوده در حالی که بررسی ها حاکی از نرخ 93/4 درصدی رشد طلاق در مناطق شهری است که این امر نشان می دهد بیشترین آمار طلاق و ازدواج متعلق به روستاها است.
معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان، با تاکید بر اینکه بررسی علت افزایش طلاق در روستاها نیازمند مطالعه دقیق و اصولی است ، عنوان کرد: یکی از علل و عوامل میزان طلاق در روستاها، عدم برخورداری این مناطق از مراکز مشاوره است.
اسحاقی خاطر نشان کرد: مراجعه به مراکز مشاوره در کشور در حد بسیار پائینی است و لازم است اقدامات لازم برای الزام نمودن مراجعه زوجین قبل از تشکیل پرونده دادخواست طلاق به مشاوران امین، صورت گیرد و به طور حتم این امر در کاهش میزان طلاق تاثیر گذار خواهد بود.
معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان، با بیان اینکه در حال حاضر در مورد کاهش معضل طلاق با یک وضعیت بی عملی مواجه هستیم، اظهار داشت: اگر مداخلات سازنده و لازم در ارتباط با پیشگیری از وقوع طلاق در جامعه صورت گیرد ، به طور حتم با کاهش آسیب های اجتماعی مواجه خواهیم شد.
وی خاطر نشان کرد: اگر برنامه جامع جلوگیری و پیشگیری از طلاق جزء برنامه های اصلی سازمان های مربوطه قرار گیرد و از سوی دیگر دقت لازم نیز در مورد انتخاب همسر صورت گیرد و با شناخت زندگی مشترک آغاز شود به طور حتم با روند افزایش طلاق در جامعه مواجه نخواهیم شد.