بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: سرما و یخبندان یک میلیارد و 100 میلیون تو مان خسارت به تأسیسات آبرسانی شهری و روستایی خراسان جنوبی وارد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد طاهری صبح امروز در دومین جلسه کارگروه تخصصی آب و فاضلاب خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سرما و یخبندان هشت میلیارد ریال به تاسیسات آبرسانی شهری خراسان جنوبی خسارت وارد کرده است، افزود: چهار هزار رشته انشعاب آب در شهر قاین دچار یخ زدگی شده است که بوسیله پنج دستگاه تانکر سیار به مناطق مختلف شهر آبرسانی می شود.

وی خاطرنشان کرد: طی این مدت 800 اتفاق در کل استان رخ داده و بالغ بر 300 دستگاه کنتور در شهر قاین نیز تعویض شده است.

وی بیشترین خسارات وارده در خراسان جنوبی را مربوط به شهرستان قاین عنوان نمود و یادآورشد: عمق یخبندان در این شهر به 70 سانتی متر رسیده است.

وی با اشاره به اینکه 30 درصد شبکه توزیع آب شرب باید نوسازی شود، افزود: اکیپ ویژه رفع حوادث بصورت آماده باش در استان هستند.

طاهری بیان داشت: در سال گذشته حدود 900 میلیون تومان از اعتبارات ستاد حوادث استان به بخش آب شهری اختصاص داده شد که 100 درصد آن تخصیص یافته است و در پروژه های مرتبط هزینه شده است.

وی تصریح کرد: در سال جاری نیز 175 میلیون تومان در مرحله اول اعتبارات حوادث تصویب شده که نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی با بیان اینکه ستاد حوادث قول مساعد تخصیص اعتبار در مرحله دوم را داده است، اظهارداشت: این مبلغ برای حفر، جابجایی، تجهیز چاههای آب شرب شهرهای فردوس، قاین و بیرجند اختصاص یافته است.

معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: سرما و برودت بیش از حد هوا بالغ بر 271 میلیون تومان به تاسیسات آبرسانی روستایی استان خسارت وارد کرده است.

مهدی القوری مقدم تصریح کرد: پییش بینی می شود خسارت وارده بالغ بر 500 میلیون تومان افزایش یابد.