استاندار گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت با بیان اینکه اگر روستاها آباد نباشند شهرها نیز توسعه پیدا نخواهند کرد، اظهار داشت: متاسفانه در گذشته توسعه روستاها کمتر مورد توجه مسئولان قرار داشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی توجه ویژه ای به مناطق روستایی شده است.
قهرمانی همچنین افزود: اعتباراتی که دولت به روستاها اختصاص می دهد برای آماده سازی و فراهم کردن زیر ساختهای مورد نیاز توسعه است از اینرو با همکاری و همدلی همه آحاد جامعه رونق اقتصادی و رشد فرهنگی در جامعه حاصل می شود.
استاندار گیلان در ادامه با اشاره به نقش مثبت دهیاران در عمران و آبادانی روستاها، ادامه داد: پس از راه اندازی دهیاری در روستاها در برنامه پنج ساله چهارم نقش مهمی برای دهیاران در نظر گرفته شده و دهیاران به عنوان متولیان و متصدیان عمران و آبادانی روستاها وظایف مهمی را بر عهده دارند.
قهرمانی، دادن اختیارات بیشتر به دهیاران را مهمترین برنامه دولت یاد کرد و بیان داشت: در استان گیلان دو هزار و 683 روستایی بالای 20 خانوار وجود دارد که ارائه خدمات و امکانات به همه روستاها نیازمند زمان است.
این مسئول اعلام کرد: هم اکنون یک هزار و 84 دهیاری در استان وجود دارد که بیش از 82 درصد جمعیت روستایی را تحت پوشش خود قرار داده اند که این امر بیانگر توجه ویژه دولت برای تحت پوشش قرار دادن 100 درصد جمعیت روستایی است.
قهرمانی تصریح کرد: پس از شکل گیری اداره کل امور روستایی استانداری، تشکیل کمیته های برنامه و بودجه، عمران، رفاهی، فرهنگی، تامین اجتماعی، پسماند و بهداشت زیر نظر این اداره با نظارت و همکاری دهیاری ها به منظور برخورداری روستاها از خدمات دستگاه های اجرایی در راس برنامه ها قرار گرفته و در آینده نزدیک دهیاران با اختیارات بیشتری به عمران و آبادانی روستا خواهند پرداخت.
استاندار گیلان در ادامه زیبا سازی محیط روستاها را مهمترین عامل جذب سرمایه گذاری دانست و افزود: با فراهم نمودن شرایط ایده آل وزمینه سازی های لازم برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی، شاهد رونق اقتصادی منطقه وخدمات رسانی بیشتر به روستاها خواهیم بود.
قهرمانی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در محیط های سالم و زیبا مهمترین خواسته سرمایه گذران بخش خصوصی است.