اراک - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: از ۲۵ اسفند تا امروز ۵ میلیون و ۲۶۶ هزار تردد در جاده‌های این استان ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی از ثبت ۵ میلیون و ۲۶۶ هزار تردد از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا امروز دوم فروردین ماه ۱۴۰۴ در جاده‌های این استان خبر داد و اظهار کرد: ۲ هزار و ۴۹ نفر نیز در این بازه زمانی با حمل و نقل ریلی به استان مرکزی سفر کردند.

محمود مرادی نراقی بیان کرد: ۱۵ هزار و ۲۷۷ مسافر نیز در این استان تاکنون اقامت کرده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی اضافه کرد: در همین بازه ۲۲۵ هزار و ۳۱۳ مسافر نوروزی از جاذبه‌های گردشگری این استان بازدید کردند.

مرادی نراقی تصریح کرد: از آغاز سفرهای نوروزی تاکنون در حوادث رانندگی درون‌شهری استان مرکزی نیز یک فوتی و حوادث رانندگی جاده‌ای استان ۱۶ فوتی برجای گذاشته است.