بیرجند - خبرگزاری مهر: کارشناش مسئول انجمن اولیاء و مربیان خراسان جنوبی گفت: اولین مرکز مشاوره و راهنمای خانواده تا پایان اسفند ماه سال جاری در بیرجند راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حسین پناهی، ظهر امروز در جلسه شورای انجمن اولیا ومربیان اظهار داشت: انجمن اولیا و مربیان در سال 84 به صورت آزمایشی و در سال 85 به تصویب مجلس و امضای رئیس جمهور رسیده است.

وی هدف از اجرای این برنامه را افزایش نقش اولیا و مربیان در نقش مدیران در برنامه های مربوط به انجمن، توسعه نقش خیرین و مشارکت اولیا و مربیان در انجمن، ارتقاء سطح کمی و کیفی، تبادل تجارب و خلاقیت و توسعه تعامل با شورای آموزش و پرورش استان عنوان کرد.

پناهی برنامه ریزی برای انجمن در راستای افزایش کارایی و اثر بخشی اولیا و مربیان، ایجاد توسعه و تقویت مراکز راهنمایی و مشاوره، شناسایی افراد مستعد و ایجاد روشهایی برای جذب کمکهای مالی را از وظایف شورای انجمن اولیا ومربیان عنوان کرد.

وی تعداد انجمنهای فعال در سطح مدارس خراسان جنوبی را بالغ بر یک هزار و 600 انجمن عنوان کرد و افزود: از این تعداد 10شورا در شهرستانهای استان و یک شورا در بیرجند وجود دارد.

کارشناس مسئول انجمن اولیاء ومربیان خراسان جنوبی همچنین از راه اندازی مرکز مشاوره و راهنمایی خانواده در قائن طی سال آینده خبر داد.