بجنورد- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی از اجرای طرح تشدید نظارت بر بهداشت و کیفیت آب آشامیدنی در ایام نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا عطایی از اجرای طرح تشدید نظارت بر بهداشت و کیفیت آب آشامیدنی در ایام نوروز ۱۴۰۴ در خراسان شمالی خبر داد.

وی با اشاره به فعالیت مستمر اکیپ‌های کنترل کیفیت در تعطیلات نوروزی گفت: نظارت شبانه‌روزی بر وضعیت کمی و کیفی آب در خراسان شمالی باعث تأمین آب سالم برای شهروندان و مسافران نوروزی شده است.

عطایی اقدامات انجام‌شده را شامل کلرسنجی لحظه‌ای، آزمون‌های میکروبی و شیمیایی، بازدیدهای منظم کارشناسان و همکاری با شبکه بهداشت شهرستان‌ها عنوان کرد.

وی تأکید کرد: کیفیت آب، خط قرمز شرکت آبفا است و این اقدامات برای حفظ سلامت عمومی در تعطیلات انجام شده است.

گفتنی است، در حال حاضر ۱۴ آزمایشگاه آب در استان خراسان شمالی فعال هستند.