غلامرضا رضایی فر در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه، اظهار داشت: این نهر با عبور از مناطق مسکونی در سالیان متمادی به دلیل خشکسالیهای پی در پی و کاهش آب دریاچه و همچنین نصب فاضلابهای خانگی و آبهای سطحی در فصول بارندگی مشکلات عدیده ای را برای ساکنین حاشیه نهر به وجود آورده بود.
وی افزود: به دنبال پیگیری و رفع این معضل مطالعه و بررسی ساماندهی و جمع آوری فاضلابهای ورودی به این نهر در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان قرار گرفت که پس از مطالعه و بررسی توسط کارشناسان شرکت در نهایت این طرح تصویب وعملیات اجرایی، برای جمع آوری و ساماندهی فاضلابهای روان وروباز منتهی به نهر در سال 1382 آغاز شد.
رضایی فر ادامه داد: جمع آوری فاضلاب با استفاده از لوله های بتنی و پلی اتیلین در سایزهای 250 تا یکهزار میلیمتر به طول یازده کیلومتر در دو طرف نهر از نقطه ابتدا تا تقاطع جاده سسندج به طور کامل اجرا شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: با انجام لوله گذاری تمام فاضلابهای خانگی و انشعاب مناطق فوق به صورت مدرن به خطوط فاضلاب وصل می شود که در این راستا نیز کلیه فاضلاب های خانگی و روبازدر دو ضلع شرقی و غربی نهر ساماندهی و جمع آوری و به خط انتقال وصل و به سمت تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمانشاه هدایت می شود.
وی خاطر نشان کرد: با انجام این پروژه هم اکنون رودخانه چم بشیر به طور کامل از فاضلاب های خانگی جدا سازی شده است.
چم بشیر نهری است فصلی که نقطه خروجی آن دریاچه تاق بستان است که با گذر از مناطق باغ ابریشم، بخشی از شهرکهای معلم، تعاون و حکمت آباد به رودخانه قره سو منتهی می شود.