به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز طی مراسمی که در تالار مهر حوزه هنری برگزار شد برندگان جایزه ادبی غنی پور معرفی و تقدیر شدند.
در بخش داستان و رمان نوجوان "چرا دریا عصبانی شد؟" نوشته جعفر توزنده جانی برنده شد و جایزه یک و نیم میلیون تومانی را به همراه لوح تقدیر و تندیس دریافت کرد.
در همین حوزه "لاک پشت فیلی" جمشید خانیان حائز رتبه برتر شد و یک میلیون تومان جایزه به همراه لوح تقدیر دریافت کرد.
هیئت داوران این بخش همچنین لوح تقدیر جشنواره به همراه دو سکه بهار آزادی را به نقی سلیمانی به خاطر نگارش مجموعه کتابهای پیامبر اکرم (ص) اهدا کرد. جایزه را همسر وی دریافت کرد که او نیز به توصیه نقی سلیمانی به زیبا اشراقی همسر زنده یاد قیصر امین پور اهدا کرد.
سایر نامزدهای بخش داستان و رمان نوجوان عبارت بودند از: «کنار دریاچه، نیکمت هفتم» به قلم فرهاد حسنزاده، «کلاغها هم میمیرند» از داوود غفارزادگان، «برفها آب میشوند» به قلم محمد حنیف و «اندازه یک موش» نوشته سعید پوربابک.
داوری این بخش را شهرام شفیعی، حمیدرضا شاهآبادی و خسرو باباخانی برعهده داشتند.
در بخش زندگینامه داستانی کتاب "شب آن جایی که من بودم" نوشته شهرام شفیعی اثر برگزیده اول اعلام شد که جایزه نقدی یک میلیون تومان به همراه تندیس و لوح تقدیر را از آن نویسنده کرد.
رتبه دوم این بخش به "خانه ابدی" نوشته داوود بختیاری دانشور اختصاص یافت. او برنده 750 هزار تومان به همراه لوح تقدیر شد.
جایزه سوم این حوزه نیز به ارزش 500 هزار تومان و لوح تقدیر به کتاب "بابا محمد" اثر حسین فتاحی رسید.
سایر نامزدهای بخش زندگینامه داستانی عبارت بودند از: «آخرین گلوله صیاد» نوشته داوود امیریان، «سهراب در آب» نوشته محمود جوانبخت و «نخلستان سرو» نوشته خسرو باباخانی.
در بخش داستان و رمان بزرگسال داوران طی چند نشست طولانی دو رمان "وقت نیایش ماهی ها" مصطفی جمشیدی و "دیلماج" حمیدرضا شاه آبادی را در مرحله نهایی پذیرفتند که بعد از عدم نتیجه گیری نهایی، یک داور دیگر (محمد کاظم مزینانی) به داوران اضافه شد تا با افزایش رای او به مجموع آراء، رمان "دیلماج" حمید رضا شاه آبادی کتاب برگزیده غنی پور شود. شاه آبادی برنده دو میلیون تومان جایزه نقدی به همراه لوح تقدیر و تندیس جشنواره شد.
در بخش بزرگسال و در گونه دفاع مقدس جایزه به کتاب "با جامهای شوکران" نوشته عبدالمجید نجفی تعلق گرفت. او دو میلیون تومان به همراه لوح تقدیر و تندیس جایزه دریافت کرد.
احمد دهقان، زهره یزدانپناه قرهتپه و ابراهیم حسنبیگی داوری آثار داستانی و رمان این بخش را برعهده داشتند.