وزیر آموزش و پرورش گفت: رشد تک بعدی استعدادهای درخشان برای آینده کشور کفایت نمی کند و رشد متوازن و همه جانبه استعدادهای اخلاقی و علمی در کنار هم می تواند پاسخگوی نیازهای جامعه باشد که در سال جدید سرلوحه برنامه های مدارس استعدادهای درخشان قرار می دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا علی احمدی صبح امروز در بازدید از دبیرستان پسرانه علامه حلی وابسته به مرکز استعدادهای درخشان در جمع دانش آموزان افزود: توسعه کمی سمپاد در سال جدید با توجه به مقدرات ما مد نظر است .

وی با اشاره به نامگذاری سال 87 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: بیشترین مخاطبان پیام رهبری موسسات آموزشی و پژوهشی است که محل رشد استعدادها و به بار نشستن نوآوری هستند.

وزیر آموزش و پرورش محیط مدرسه و دانشگاه را برای به ثمر رسیدن استعدادهای دانش آموزان دانست و ادامه داد: محیط آموزش و پرورش اعم از مراکز سمپاد و غیر از آن باید محلی برای به بار نشستن استعدادهای دانش آموزان ما باشد.

علی احمدی با بیان اینکه مدارس محلی برای آموزش و سیرت ، خلاقیت ، نو آوری فرزندان این مرز و بوم است ، گفت: گرچه در همه مدارس ایران استعدادهای درخشان حضور دارند که می توانند شکوفا شوند و مسئولیت ما در قبال همه دانش آموزان است ولی سمپاد ویژگی انحصاری دارد.

وی خطاب به دانش آموزان افزود: شما استعدادهای درخشان با انتخاب خودتان و با آزمون ورودی در یک جا جمع شده اید که این امر انتظارات بالایی را از شما بوجود می آورد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس استعدادهای درخشان باید محلی باشد برای حضور همه خوبان و کسانی که سمبل استعداد در همه زمینه ها هستند اظهار داشت: شعرا ، ادبا ، هنرمندان و کسانی که خلاقیت و کارآفرینی دارند و می توانند نیازهای جامعه را شناسایی و به آن پاسخ بگویند باید در این مدارس حضور داشته باشند.

علی احمدی خواستار ارتباط تنگاتنگ این مدارس با مراکز تحقیقاتی و پژوهشی کشور و دانشگاهیان شد و گفت: مدارس راهنمایی سمپاد نیز باید با کانونهای پرورشی و فکری در ارتباط باشند و این پل های ارتباطی را باید بوجود آورد.

وی در انتهای دیدار خود از مدرسه علامه حلی از تحقیقات و نوآوری دانش آموزان در پایه های تحصیلی گوناگون بازدید کرد.