مدیرکل مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از بررسی 10 درخواست جدید جهت ایجاد مراکز رشد علوم پزشکی خبر داد و گفت: راه اندازی 5 مرکز رشد جدید در سال جاری به تصویب می رسد.

دکتر پرویز اولیاء در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بهترین نوع حمایت از توسعه فناوری، افزایش مراکز رشد در کشور است و به همین منظور وزارت بهداشت سیاست حمایت از مراکز رشد را دنبال می کند.

وی افزود: در حال حاضر 5 مرکز رشد در حوزه علوم پزشکی به فعالیت می پردازند که عمده فعالیت این مراکز در بخش علوم دارویی است.

مدیرکل مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت یادآور شد: وزارت بهداشت در نظر دارد از میان درخواستهای ایجاد مراکز رشد، 5 مورد که آمادگی بیشتری را دارند به تصویب برساند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر 5 مرکز رشد در دانشگاههای علوم پزشکی در حال فعالیت هستند که 3 مرکز در تهران و دو مرکز دیگر در شیراز و تبریز واقع شده اند.