مدیر کل مبارزه با جرایم رایانه ای در ناجا از افزایش کلاهبرداری های اینترنتی در کشور خبر داد و گفت: با توجه به پیشرفت علم همانند سایر کشورها در ایران نیز شاهد تخلفات اینترنتی و فناوری اطلاعات هستیم.

سرهنگ مهرداد امیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب به نحوه تشکیل پرونده جرایم رایانه ای اشاره کرد و گفت: یکی از مسایلی که باید در کشور فرهنگ سازی شود نحوه تشکیل پرونده جرایم رایانه ای در شهرها و استانها است. عموم مردم که در این زمینه دچار مشکل شده اند در تهران می توانند به معاونت مبارزه با جرایم خاص و رایانه ای و در مراکز استان ها اداره مبارزه با جرایم خاص و رایانه ای مراجعه کنند.

مدیرکل مبارزه با جرایم رایانه ای ناجا در ادامه کشف جرم رایانه ای را کاری ترکیبی اعلام کرد و گفت: ما با همکاری متخصصان رایانه اقدام به تشخیص جرایم می کنیم همچنین که نیروی انتظامی علاوه بر دارا بودن تعدادی متخصص رایانه و کاشف جرم در حال فعالیت، تعدادی نیروی کارآزموده و متخصص را هم در زمینه مبارزه با جرایم رایانه ای درکل کشور تربیت کرده است.

سرهنگ امیدی در ادامه با اشاره به نحوه بروز جرایم رایانه ای جدید و مقابله پلیس با آن اظهار داشت: درخصوص فعالیت هکرها و قفل شکن های شبکه در کشور در مقایسه با کشورهای توسعه یافته و یا در حال توسعه باید گفت، با توجه به پایین بودن سطح فروش Online، تجارت الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی و سرویس دهی در کشور مطمئنا فعالیت مجرمان اینترنتی هم در سطح پائینی است ولی با گسترش این تکنولوژی در کشور در آینده ای نزدیک شاهد افزایش فعالیت این مجرمان به صورت گسترده و مخرب در سطح کشور خواهیم بود که باید برای آن یک برنامه ریزی مناسب و قوانین کافی داشته باشیم.

مدیر کل مبارزه با جرایم رایانه ای در ادامه سخنان خود افزود: باید در کشور هر جرمی تعریف قانونی خاص خود را داشته باشد و عناصر مادی و معنوی تشکیل دهنده آن جرم نیز تشریح و تبیین شده باشد تا بتوان با کسی به عنوان مجرم یا متهم برخورد شود (از نظر حقوقی به اصطلاح عقاب بیان قبیح نامیده می شود).