به گزارش خبرنگار مهر، دکتر روزبه افشار در هم اندیشی صنایع های تک در مازندران در استانداری افزود: مصرف غذاهایی تازه در کشورهای در حال توسعه رو به فزونی رفته است.
وی خاطر نشان کرد: با بسته بندی مناسب و استفاده از صنایع تبدیلی می توان با حذف 30 درصدی ضایعات کشاورزی قوت و غذای 15 میلیون نفر از جمعیت کشور را ساماندهی و تامین کرد.
مدیر مرکز رشد فناوری ستاد فناوری نانو ردیس جمهوری با اشاره به اینکه 425 نوع بسته بندی مختلف در صنایع غذایی وجود دارد، تصریح کرد: 600 هزار شرکت تولید کننده حوزه تکنولوژی در اروپا و آمریکا فعال هستند.
افشار با بیان اینکه 95 درصد محصولات آمریکا به صورت بسته بندی شده عرضه می شود، یادآور شد: حدود هشت درصد درآمد سالیانه آلمان به بسته بندی مواد غذایی اختصاص دارد.
این مسئول همچنین با اعلام این مهم که تنها چهار درصد تولیدات زراعی و 10 درصد محصولات باغی کشور به صورت بسته بندی و فانتزی عرضه می شود، اذعان داشت: با استفاده و بکارگیری از نانو تکنولوژی و صنایع های تک می توان توصعه صنعتی را در کشور شاهد بود.
رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزرات دفاع نیز در سخنانی با اشاره به اینکه فناوری نانو ورود به فناوری های سطح بالا است تصریح کرد: ارزش افزوده فناوری نانو برای صنعتگران حائز اهمیت است.
محمد مهدی نژاد با بیان اینکه حجم سرمایه گذاری نانو در جهان رو به افزایش است به صنعتگران توصیه کرد تا با استفاده از فناوری های نانو ارزش افزوده را در صنایع و تولیدات خود افزایش دهند.
به گفته وی، مازندران تجربه ورود به بازار جهانی را دارد و گفت: نقش مافیای سیاسی در جلوگیری از ضرر ایران در بازار جهانی را رد نخواهیم کرد ولی می توان با افزایش کیفیت محصولات حضور ایران را در بازارهای جهانی ارتقاء دهیم.