ناصر پریز در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: با توجه به نیاز جامعه و تقاضای ورود به آموزش عالی، اقدام به افزایش کمی ظرفیت دانشگاه ها امری ضروری است.
وی ادامه داد: وزارت علوم افزایش 50 درصدی ظرفیت پذیرش دانشگاه ها را اعلام و با در نظر گرفتن شاخص های کیفیت برنامه ریزی کرده است.
پریز عنوان کرد: در این راستا دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به اهداف و ماموریت خود با مد نظر قرار دادن توسعه مبتنی بر دانایی، کار آفرینی و نیازهای منطقه ای به خصوص در ارتباط با اجرای اصل 44 هم در عرصه تعریف رشته های کاربردی جدید و هم در عرصه افزایش ظرفیت پذیرش از طریق گسترش مراکز علمی کاربردی اقدام کرده است.
وی یادآور شد: اگر در افزایش کمی ظرفیت دانشگاه ها حتی به یکی از مولفه ها کم توجه شود روند رشد کیفیت و حصول به اهداف صدمه خواهد دید.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان با بیان اینکه در حال حاضر وزارت علوم پروژه نظام جامع ارزیابی آموزش عالی را در دست اقدام دارد و تا به حال نیز به طور مستمر ارزیابی صورت می گرفت، خاطر نشان کرد: به یقین در این پروژه مکانیسمی طراحی خواهد شد که با توجه به گسترش آموزش عالی و امکانات موجود نظارت جامعی از طرف وزارت علوم میسر می شود.
وی اظهار داشت: اگر در همه زمینه ها در کشور به صورت متوازن پیشرفت داشته باشیم و ابزار و سیستم مناسبی فراهم شود آینده خوبی برای خروجی آموزش عالی و پیشرفت کشور پیش بینی می شود در غیر این صورت با مهاجرت خروجی دانشگاهها مواجه خواهیم بود.
پریز تاکید کرد: با توجه به سند چشم انداز لازم است تحصیلات تکمیلی با سرعت بیشتری توسعه و گسترش یابد.
وی یادآور شد: آنچه باید به آن اهمیت زیادی داده شود، گسترش و تعریف رشته های جدید با توجه به سند چشم انداز و نیازهای آینده جامعه و تخصیص بودجه کافی است.