هادی منتظری نوازنده کمانچه با بیان این مطلب در خصوص مشکلات خانه موسیقی گفت : معضل کمبود امکانات این نهاد صنفی را ابتدا باید دولت وسپس خود اعضا حل کنند.
عضو کانون نوازندگان خانه در اداوه با اشاره به انتظارات هر یک از 9 کانون تخصصی خانه افزود:میزان آگاهی کانون ها از فعالیت های انجام شده توسط خانه موسیقی به واسطه عدم حضور اعضا و کمی ارتباط بین آنها محدود است و ارتباط دوسویه و مستمر بین اعضا و خانه موسیقی به عنوان یک نهاد صنفی وجود ندارد .
وی گفت : هر زمان که صحبت از خانه موسیقی می شود هریک از اعضای کانون های تخصصی تنها خواسته های مالی خود را پیش می کشند و دست آخر هم می گویند که مگر خانه موسیقی برای ما چه کرده است و این درحالی است که هیچگاه از خود نمی پرسند که ما برای این خانه چه کرده ایم.
منتظری در ادامه متذکر شد : عدم گردهم آیی ها و ارتباط کم رنگ بین اعضا عمده ترین ضعف کانون های تخصصی موسیقی است به این معنا که هر دوسال یکبار گرد هم جمع می شویم هیئت مدیره هر کانون را انتخاب می کنیم و دست آخرهمه مسائل و دغدغه ها به دست فراموشی سپرده می شود و در حالت منفعل باقی می مانیم.
این ردیفدان موسیقی افزود : برخی از اعضای خانه موسیقی که متاسفانه تعداد آنها کم نیست اصلا نمی دانند خانه موسیقی چطور تاسیس شد ،چه هزینه هایی داشت و مسائل و مشکلات آن چیست و فقط انتظار ارائه بهترین خدمات از برگزاری کنسرت تا سایر مسائل مانند بیمه و غیره را دارند و نکته تعجب آور اینکه حتی برخی از آنها در پرداخت حق عضویت خود کوتاهی می کنند .
عضو ارکستر موسیقی سنتی در پایان گفت : خانه موسیقی یک نهاد صنفی و تخصصی است که علاوه بر رسیدگی به اموررفاهی هنرمندان بایستی برای ارتقاء هنر موسیقی ارائه طریق کند.