نشست تخصصی "بایدها و نبایدهای حضور زن در رسانه ملی" به همت دفتر امور زنان و خانواده معاونت مجلس و استان‌ها صدا و سیما در آمفی‌تئاتر مرکز پژوهش‌های اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این نشست با همکاری صدا و سیما مرکز قم و دفتر امور زنان و خانواده سازمان صدا و سیما برگزار شد و هدف آن حفظ ارتباط لازم میان حوزه‌های مطالعاتی و پژوهشی زنان با برنامه‌سازان رسانه به منظور تقویت کیفی حضور زن در رسانه بود.

در این نشست با حضور مشاورین امور زنان و خانواده معاونت‌های سازمان و مراکز همجوار قم به همراه تعدادی از برنامه‌سازان حوزه زن و خانواده، دکتر محمدرضا زیبایی‌نژاد، دکتر شفیعی سروستانی و مهندس معلمی مباحثی درباره موضوع نشست ارائه کردند.

زیبایی‌نژاد، رئیس دفتر مطالعات و تحقیقات زنان حوزه علمیه قم، با تاکید بر تفاوت میان زن و مرد تصریح کرد: آثار تلویزیونی نباید به سمت تقویت تمایلات مردانه در زنان حرکت کنند، چرا که این امر باعث کاهش روحیه نشاط در زنان و پدید آمدن احساس حقارت در آنان می‌شود.

شفیعی سروستانی، مدیر طرح و برنامه مرکز پژوهش‌های اسلامی، نیز ضمن بررسی سیاست‌های ابلاغ شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، ضمن بررسی موانع احتمالی تحقق این طرح در رسانه بر عملیاتی شدن آن در حوزه‌های برنامه سازی تأکید کرد.

معلمی، کارشناس رسانه، سومین سخنران نشست بود که ضمن آسیب‌شناسی مجموعه‌های تلویزیونی از منظر نگاه به زن، تبدیل شدن محور عاطفه (زن) به محور خشونت را از آسیب‌های جدی پدید آمده در برخی حوزه‌های برنامه‌سازی دانست و بر بازگشت به هویت اصلی زن تاکید کرد.