به گزارش مهر به نقل از فودکانسیومر، محققان جمعی از افراد بین سنین 41 تا 64 را مورد بررسی قرار داده اند. به عده ای روزانه برنامه غذایی با 1400 تا 2000 کالری دادند و به بقیه 2000 تا 3000 کالری شامل غذاهای پر چرب غربی .
جالب است بدانید افرادی که رژیم کم کالری را در برنامه تغذیه ای خود داشتند عملکرد قلبی بهتری داشته و قلبشان در حدود 15 سال جوانتر از افرادی بود که رژیم غذایی پرکالری داشتند. در ضمن سونوگرافی های انجام شده روی این افراد حاکی از خاصیت الاستیکی بیشتر قلب آنها داشت .در صورتی که گروه دوم دارای رگهای سخت و غیر قابل انعطاف تری بودند.
محققان مصرف غذای کمتر و خودداری از مصرف غذاهای پرورده، نوشابه های گازدار، دسر و نانهای سفید را به منظور جوانتر ماندن قلب توصیه می کنند.
چنانچه تا 30 درصد از کالریهای مصرفی محدود شود قلب عملکرد بهتری داشته و می تواند از سرعت اضافه خود بکاهد و در نتیجه جوانتر می ماند.
در حال حاضر حملات قلبی و مغزی در حدود 40 درصد از مرگ و میرها را در کشورهای غربی تشکیل می دهد که بخشی از آن می تواند به دلیل رژیم غذایی باشد.
منشاء هر دو این موارد کلسترول بالای خون، دیابت، فشار خون بالا و موارد مشابه دیگر است که اطراف رگهای خونی را گرفته و موجب سختی آنها و واداشتن قلب به کار بیشتر می شوند. در نتیجه قلب به دلیل ضربان و کار بیشتر پیرتر شده و احتمال ایست قلبی و مرگ نیز افزایش می یابد.