به گزارش خبرنگار مهر، رسول خادم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در جریان بررسی این طرح در جلسه امروز شورا خاطر نشان کرد: با گسترش فضای سبز عمومی، هزینه های تملک زمین کاهش می یابد.
وی با اشاره به نمونه های فضای سبز عمودی در شهرهای دیگر دنیا، افزود: در شهر توکیو، الزام قانونی در این خصوص وجود دارد که 20 درصد عرصه به فضای سبز اختصاص می یابد و در شهر سئول نیز دولت 50 درصد فضای سبز شهرها را تامین می کند و اگر این موضوع به فرهنگ تبدیل شود بسیار به صرفه است چرا که دیگر نیازی به تملک زمین نخواهد بود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا گفت: در بودجه 87 شهرداری تهران 2 میلیارد تومان به این موضوع اختصاص یافته که این طرح در آن زمان در حال تهیه بوده است.
حسن بیادی، نایب رئیس شورای شهرهم پیشنهاد داد تا بخشی از هزینه های این طرح صرف الگوسازی شود و همچنین مکان هایی با فضای سبز عمومی ایجاد شود تا مردم نیز به این موضوع ترغیب شوند.
حمزه شکیب رئیس کمیسیون عمران شورا نیز در این خصوص تصریح کرد: اگر در ساختمان ها به صورت افقی و عمودی فضای سبز ایجاد شود شرایط جدیدی به ساختمان ها تحمیل می شود که می طلبد ضوابط خاصی را در این بین در نظر بگیریم.
پس از صحبت اعضا یک فوریت این طرح به تصویب رسید که در صورت تصویب نهایی به منظور استفاده از قابلیت های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی ناشی از مشارکت شهروندان تهرانی در تامین سرانه فضای سبز مورد نیاز و ارتقاء شاخص های زیباسازی و منظر شهری ، شهرداری موظف می شود با توجه به محدودیت منابع اقتصادی و کالبدی موجود، توسعه فضای سبز در چارچوب راهبردی اسناد فرادستی نظام برنامه ریزی شهر تهران و نیز بکارگیری ظرفیت های موجود در نهادهای مدنی اعم از عمومی و تخصصی ذیربط در ایجاد و توسعه فضای سبز اعم از گیاهان مثمر و غیر مثمر به صورت عمودی و افقی بر بدنه ساختمان ها با توجه به شرایط و جوانب اقدام کند.