عسگر اولادی تاکید کرد که بخشی از مشکلات اقتصادی کشور وارداتی است و متاثر از بحران اقتصادی در جهان است. برخی هم مربوط به مشکلات داخلی است که باید این دو بخش را از یکدیگر تفکیک کرد

حبیب الله عسگراولادی دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: بخشی از مشکلات اقتصادی کشور وارداتی است و متاثر از بحران اقتصادی در جهان است. برخی هم مربوط به مشکلات داخلی که باید این دو بخش را از یکدیگر  تفکیک کرد و برای هر کدام راهکار خاص خود را انتخاب نمود. 

این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی به موضوع کم آبی و خشکسالی اشاره کردو گفت: این مشکل یک مشکل درونی و بیرونی است. به ویژه بحران مواد غذایی که سازمان ملل هم امسال را سال فوق العاده اعلام کرده است .

وی گفت : چند هزار سال پیش حضرت یوسف (ع) وقتی مدیریت حل بحران خشکسالی را در سرزمین مصر پذیرفت توانست پاسخگوی ملت مصر وهم ملت های شمال آفریقا و فلسطین و...که نیازبه غلات دارند باشد، وقتی عزیز مصر مسئولیت اقتصادی کشور را به حضرت یوسف (ع) پیشنهاد داد، حضرت یوسف مسئولیت خزانه داری کل را طلب کرد؛  سمت خزانه داری کل که ناظر به دخل و خرج کشور است خیلی مهم است. برای مدیریت خزانه کشور،  دانش لازم در توزیع عادلانه، امانت داری و قدرت حفظ بیت المال خیلی مهم است. 

پرهیز از ساده اندیشی در اداره اقتصاد کشور  

عسگر اولادی با بیان اینکه  بسیاری از مشکلات کشور ما به این بر می گردد و باید ما تصور درستی از دخل و خرج کشور داشته باشیم که همه ساله دچار کسری بودجه نباشیم، خاطر نشان کرد: اقتصاددانان کسری بودجه را یکی از عوامل اصلی گرانی و تورم می دانند دولت و مجلس باید همت کنند برای خروج از بحران اقتصادی همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند انضباط مالی، صرفه جویی و پرهیز از اسراف را در دستور کار قرار دهند.

وی ادامه داد: انضباط مالی بستگی تام به بودجه ریزی صحیح دارد، بعد از اجرای بودجه درهر سال باید دیوان محاسبات و تفریق بودجه دقیقا به ما بگوید پیش بینی درآمد و برآورد هزینه چقدر صحیح محاسبه شده است و دخل و خرج کشور از این "پیش بینی" و "برآورد" چه تصویری را به ما نشان می دهد. اینکه ابتدای سال یا اواسط سال دستگاه ها اعلام کسری کنند و همان را ما به عنوان کسری بپذیریم این ساده اندیشی در اداره اقتصاد کشور است.

معالجه گرانی، تورم و اشتغال نباید سیاسی و جناحی شود

وی تصریح کرد: ما مشکلات اقتصادی زیاد داریم اما اینکه از آن به عنوان بحران یاد کنیم اشتباه است، خداوند متعال یک درآمد نجومی که ناشی از عواید حاصل از نفت و گاز است همیشه درسفره دولت و ملت گذاشته است. ما کمبود سرمایه نداریم. کمبود تخصص و مدیریت هم نداریم آنچه که مشکل ایجاد کرده است این است در زمین بازی اقتصاد کشور هر کس باید جای خودش بایستد و نقشی که قانون اساسی و قوانین و مقررات اقتصادی تعیین کرده ایفا نماید.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری درادامه گفت: دولت، مجلس و نهادهای نظارتی وفق قوانین اساسی وعادی وظایف کلیدی دارند به نظر می رسد طی سه دهه گذشته در اجرای این قوانین قصورها و تقصیرهایی صورت گرفته اگر جبران شود ما جواب خواهیم گرفت و باید اذعان کنیم که معالجه گرانی، تورم و اشتغال نباید سیاسی و جناحی شود و همه سلیقه ها و جناحها در کشور باید همدلی هم اندیشی و همکاری کنند.

بودجه های سالیانه بر اساس اهداف برنامه های پنج ساله تنظیم شود

وی همچنین با اشاره به سند چشم اندازبیست ساله گفت: سند چشم انداز بیست ساله یک سند آرمانی برای رسیدن به قله های عزت و عظمت ملت ایران است برنامه های پنج ساله اقتصادی باید بر اساس آن طراحی و بودجه های سالیانه بر اساس اهداف برنامه های پنج ساله تنظیم شود تا بتوانیم به اهداف برسیم ، ما در طراحی اهداف مشکلی نداریم اما در تنظیم قوانین بر اساس آن اهداف دچار مشکل هستیم.

عسگر اولادی در پایان ابراز امیدواری کرد که این مشکلات در سایه تعامل مثبت دولت نهم و مجلس هشتم حل شود.