تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۶

اراک - خبرگزاری مهر: مدیر اداره جهاد کشاورزی ساوه گفت: چهار هزار و ‪ ۵۰۰‬هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان امسال زیر کشت انواع محصولات صیفی قرار گرفته است.

حسن شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: کشت امسال به دلیل کمبود آب و بارش باران، نسبت به سال گذشته 800 هکتار کاهش یافت.

وی با اشاره به اینکه از مجموع اراضی زیر کشت، دو هزار و ‪ ۸۰۰‬هکتار طالبی، ‪۷۰۰‬ هکتار خربزه، ‪ ۵۰۰‬هکتار هندوانه، ‪ ۳۰۰‬هکتار گوجه فرنگی و ‪ ۲۰۰‬هکتار خیار اختصاص دارد، افزود: متوسط برداشت این محصولات در هر هکتار، طالبی شامل ‪ ۲۵‬تن، خربزه ‪ ۳۰‬تن، هندوانه ‪ ۲۰‬تن، گوجه فرنگی ‪ ۱۲‬تن و خیار ‪ ۱۵‬تن است.

مدیرجهاد کشاورزی ساوه در ادامه با اشاره به کمبود منابع آبی در سال جاری در این شهرستان گفت: با مدیریت صحیح و مبارزه با خشکسالی می ‌توان مشکلات ناشی از کمبود بارندگی در بخش کشاورزی را کاهش داد.

حسن شریفی ارائه اطلاعات لازم جهت آموزش کشاورزان برای مبارزه با خشکسالی آبیاری تحت فشار و ایجاد کانال‌های مخصوص انتقال آب را از راهکارهای مقابله با خشکسالی عنوان و خاطرنشان کرد: سرمای شدید زمستان سال گذشته و خشکسالی از ابتدای امسال، تولید محصولات زراعی و باغی در این شهرستان را به طور محسوسی کاهش داد.

وی تصریح کرد: اراضی شهرستان ساوه به بیش از ‪ ۱۳۵‬هزارهکتار می رسد.