فرماندار آبادان با تاکید بر اینکه همه باید برای ماندن صنعت نفت در لیگ برتر بسیج شوند، گفت: مطمئنم با تلاش مسئولان و بازیکنان این تیم لیگ برتری خواهد ماند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهندس موسوی که روز گذشته با حضور در ورزشگاه تختی آبادان دیدار تیم های صنعت نفت و ذوب آهن را از نزدیک تماشا کرد، ضمن بیان این مطلب افزود: در نشستی که با مدیریت، اعضای کادر فنی و بازیکنان صنعت نفت داشتیم بر اتحاد و همدلی بازیکنان و مسئولان برای حفظ این تیم در لیگ برتر تاکید کردم و امیدوارم آنها بتوانند این تیم را در لیگ برتر نگه دارند.

فرماندار آبادان افزود: ما شاهد زحمات شبانه روزی عزیزانمان در مجموعه نفت بویژه مدیرعامل پرتلاش این تیم مهندس اسناوندی هستیم. امیدوارم صنعت نفت با این همدلی و تلاشها بتواند در دیدارهای باقی مانده از شخصیت فوتبال آبادان دفاع کند و ما هم هر کمکی لازم باشد، خواهیم کرد.

موسوی تاکید کرد: آبادان معدن فوتبالیست های با استعداد است و امیدوارم بازیکنان صنعت نفت با درک جایگاه واقعی فوتبال خوزستان، دو بازی پیش رو را با پیروزی پشت سربگذارند و این تیم فصل بعد هم در لیگ برتر بازی کند.

علاوه بر فرماندار آبادان، روز گذشته برخی از مسئولان امنیتی و سیاسی استان خوزستان و شهرآبادان با حضور در ورزشگاه تختی بر حمایت از تیم صنعت نفت تاکید کردند.

دیدار تیم های فوتبال صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته سی و دوم رقابتهای لیگ برتر با تساوی یک بر یک به پایان رسید.