احمد عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: پژوهش و توسعه این شرکت اهتمام به بخش تحقیقاتی در زمینه های بالادستی نفت را در دستور کار خود قرار داده است.
وی اظهار داشت: در این زمینه 220 پروژه دانشجویی در دو مقطع تحصیلی یاد شده تهیه شده و پذیرای پروژه های جدید از سوی دانشجویان هستیم.
عطایی در زمینه اعتبار قراردادهای در دست اجرای واحد پژوهش و توسعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب یادآور شد: بر اساس جدول کل بودجه تحقیقاتی از سال 81 تاکنون اعتبار پروژه های پژوهشی تعریف شده افزون بر 112 میلیارد و 400 میلیون ریال بوده است.
رئیس اداره پژوهش و توسعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، یکی از مهمترین چالش های پیش رو در بخش تحقیقاتی را مشکلات زیرساختی بخش پژوهش در کشور خواند و افزود: برای برون رفت از این وضع باید دانشگاه ها با نیازهای تحقیقاتی دستگاه های اجرایی هماهنگ شوند تا به تدریج آموزش محوری به سمت تحقیق یا تقاضا محوری در دانشگاه های کشور سوق یابد.
وی با اشاره به راه های موثر در برابر چالشهای مربوط در زمینه پژوهش عنوان کرد: به نظر می رسد هر یک از دانشگاه ها که توان تحقیق دارند، باید بر اساس نیازهای صنعت، دانشجویان خود را در مقاطع مختلف تامین کنند و این امر موجب می شود تا با مشکل نیروهای متخصص بیکار رو به رو نشویم.
عطایی خواستار در اختیار قرار گرفتن بودجه های تحقیقاتی بر اساس نیاز پژوهش کشور به دانشجویان شد و گفت: این موضوع سبب می شود دانشگاه ها به سمت رفع نیازهای تحقیقاتی واحدهای صنعتی پیش روند که این به نفع دانشگاه و صنعت خواهد بود.