مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشجویان برتر جشنواره های قرآنی، ورزشی و علمی دانشگاه علمی کاربردی از تخفیف شهریه برخوردار می شوند.

حسین بلندی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: به منظور تشویق، تقدیر و تشکر از دانشجویان نخبه در زمینه های فوق و ایجاد انگیزه برای دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی این امر صورت می پذیرد و بر اساس آن، دانشجویان برتر جشنواره های ملی قرآنی به ترتیب 70 ، 60 و 50  درصد  تخفیف شهریه برخوردار می شوند.

وی اظهار داشت: نفرات برتر جشنواره های فرهنگی، ورزشی و علمی در سطح کشور نیز از 60 ، 50 و 40  درصد تخفیف برخوردار خواهند شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان تصریح کرد: گروه های دانشجویی که به صورت تیمی مقام های اول تا سوم کشوری را کسب نمایند به ترتیب از 40 ، 30 ، و 25 درصد تخفیف بهره مند می شوند.