سمنان - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان شاهرود گفت: ایجاد پارکینگ برای وسایل نقلیه سنگین در خارج از شهر تنها راه کاهش ترافیک شهر است.

به گزارش خبرنگار مهر در شاهرود، مجتبی رحیمی صبح امروز در اولین جلسه شورای ترافیک شهرستان شاهرود ساماندهی و رفع مشکل ترافیکی  شهر را مهم برشمرد و افزود: تشکیل شورای ترافیک جهت برطرف کردن این مشکل بسیار موثر است.

وی تصریح کرد: سازمان پایانه های حمل ونقل استان و شهرستان باید هر چه سریعتر جهت ساماندهی وسایل نقلیه سنگین و کامیون هایی که باعث ایجاد ترافیک در سطح شهر می شوند اقدام کنند.

شهردار شاهرود نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت ایجاد پارکینگ در خارج از شهر گفت: این شهرداری آمادگی ایجاد پارکینگ وسایل نقلیه در خارج از شهر را دارد.

ناصر حاج محمدی خواستار اجرای دور برگردان بلوار آزادی و زینبیه شاهرود، اصلاح هندسی مقابل پایانه مسافربری، حل مشکل ترافیکی خیابان کارگر و جوادیه و تردد تاکسی های موقت در محدوده ی مرکز شهر شد.