یک گروه از نمایندگان مسیحی پارلمانی در بریتاینا طی گزارشی تصریح کردند: به رغم آنکه ثروت بریتانیا روند رو به رشدی طی می کند بسیاری از مردمان این کشور به علت فقدان ایمان و ورشکستگی معنوی در جامعه احساس نارضایتی دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تایمز، گری استریتر از نمایندگان پارلمانی بریتانیا و عضو گروه پنج نفره حقوقدانهای مسیحی اظهار داشت: فکر می کنند سیاستگذاران این امر را حس کرده اند اما نمی دانند می توان اقدامی در این رابطه انجام داد.

در متن این گزارش آمده است: با فرض تمام پیشرفتهایی که طی سالهای اخیر صورت گرفته ما سعی می کنیم به درک حس انسانی از رفاه و خوشبختی برسیم. به نظر می رسد که حس ملی ما از خوشبختی و سعادت در پایین ترین میزان خود قرار داشته و مردم به دنبال امری فراتر از زندگی روزمره خود هستند.

در بسیاری از شهرهای بزرگ مردم به دنبال کتابهایی درباره سعادت و خوشبختی در کتابفروشیها هستند و تحقیقات نشان می دهند  که مردم نسبت به 50 سال گذشته احساس خوشبختی نمی کنند.

نمایندگان پارلمان نتیجه گیری کرده اند که فقدان ارزشهای اصلی دین مهمترین عامل این احساس نارضایتی است. مردم ارزشها، روابط و حس رفاه را برای جستجوی رشد اقتصادی قربانی کرده اند.

کاردینال کورمک مورفی اوکانر رئیس کلیسای کاتولیک انگلستان و ولز هفته گذشته نسبت به بی‌خانمانی معنوی در بریتانیا هشدار داد.

این نمایندگان مسیحی هشدار دادند که خاتمه دادن به این احساس فلاکت در میان بریتانیایی ها نیازمند تغییرات اساسی در ماهیت نگرش عمومی است. مسئله این است که اندیشه های ما محدود شده و دیگر پول مشکلات را حل نمی کند.

راه حلی که این سیاستمداران بریتانیایی پیشنهاد کرده اند بازگشت و احیای ایمان است. آنها اظهار داشتند که ارزشهای دینی که به روابط، مسئولیت پذیری و اعتماد ارتباط دارد باشد نقش مهمتری در جامعه ایفا کند.

در این گزارش آمده است: جوامع دینی نقش مهمی در این میان برعهده دارند. آنها همچنین از مردم خواسته اند به بررسی این مطلب بپردازند که آیا رفتار آنها سایرین را ترغیب می کند روابطی مسئولیت پذیرانه در سطح اجتماعی و جهانی شکل گیرد، چرا که سعادت با پول سنجیده نمی شود و معیار آن موفقیت در کسب مدارک دانشگاهی نیست.