به گزارش خبرنگار مهر در کرج، اسماعیل یاری بعد از ظهر امروز در کارگروه غنی سازی اوقات فراغت فرماندری کرج اظهار داشت: امکانات سخت افزای نیاز به ترمیم دارند و باید برای تامین آنها باید از مشارکتهای مردمی استفاده شود.
وی افزود: در دو سال گذشته 27 پایگاه تابستانی در مناطق محروم مانند جاده ماهدشت و محمدشهر، سال گذشته هشت پایگاه تابستانی برپا شد و بر اساس کاهش بسیار شدید ایجاد پایگاهها، امسال هیچ دستورالعملی از حوزه پرورشی وزارت و سازمان به مناطق ابلاغ نشده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: بحث مالی در این مسئله بسیار مهم است به نحوی که در سالهای گذشته ارگانها و ادارات به کمک آموزش و پرورش آمدند و در تامین بودجه همکاری لازم را داشتند.
یاری بیان داشت: غنی سازی اوقات فراغت تخصص آموزش و پرورش است و اگراین نهاد حمایت مالی نشود دچار مشکلات عدیده ای خواهد شد.
همچنین در این کارگروه معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه دو کرج یادآور شد: نگاهها و نگرشها باید درست و دیدگاهها فعال شود در غیر این صورت کاری پیش نمی رود.
فرهاد منظوری متذکر شد: نوع گذراندن اوقات فراغت افراد در جامعه نشان از شخصیت و فرهنگی آنها در جامعه دارد.
وی عنوان کرد: تابستان یکی از بهترین فرصتها برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان است و باید به بهترین نحو بهره برد.
این مسئول ادامه داد: دستگاههایی که از امکانات کافی برخوردارند باید به آموزش و پرورش در غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان خدماتی را ارائه دهند.
همچنین معاون سیاسی انتظامی فرماندار کرج اظهار داشت: باید اوقات فراغت دانش آموزان با کیفیت، همراه با برنامه ریزی کلان در سطح شهرستان همراه باشد.
علیرضا بلاغت نیا گفت: صرفه جویی در بودجه اوقات فراغت، جلوگیری از متراکم شدن فعالیتها و توجه به مناطق محروم و شهرهای اقماری، جلوگیری از تکرار و موازی کاری، گسترش دامنه کاری از اهداف ستاد اوقات فراغت در سال نوآوری و شکوفایی است.