معاون اداری و مالی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: میز و نیمکت های مدارس طبق استانداردهای ملی ساخته نمی شوند و شرکت های تولید کننده هیچ کدام دارای مجوز از مراکز استاندارد صنعتی کشور نیستند.

سید باقر مسلمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه تاکنون استانداردی برای ساخت میز و نیمکت ها وجود نداشته است، افزود: از امسال برای شرکت های طرف قراردادمان شرط گذاشته ایم که از مرکز استاندارد صنعتی مجوز کسب کنند.

وی با اشاره به اینکه تمام میز و نیمکت ها از سال 85 تاکنون با نظارت بر کیفیت ساخته می شوند،  تصریح کرد: از وضعیت میز و نیمکت ها قبل از این تاریخ  اطلاع ندارم.  

قابل بحث بودن ناهنجاری های قامتی دانش آموزان به خاطر میز و نیمکت مدارس

معاون اداری و مالی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آموزش و پرورش، انتقاد کارشناسان تربیت بدنی مبنی بر اینکه میز و نیمکت های مدارس باعث ناهنجاری  قامتی در دانش آموزان شده است را نپذیرفت و گفت: این مسئله خیلی موجه نیست و قابل بحث است.

مسلمی اظهار داشت: میز و نیمکت های موجود براساس سن و مقطع تحصیلی دانش آموزان ساخته می شود و در سال های جدید حتی قوس کمر دانش آموزان برای ساخت نیمکت ها محاسبه می شود.

وی احتمال ناهنجاری قامتی در دانش آموزان و حتی بزرگسالان را در نشستن های طولانی مدت عنوان کرد و اظهار داشت: شاید این مسئله باعث بروز ناهنجاری قامتی در دانش آموزان شده باشد که باید مورد بررسی قرار گیرد.

قرار داد با شرکت های خصوصی برای تامین تجهیزات مدارس

مسلمی ادامه داد: قبل از انقلاب تا سال 84 ، تنها شرکت تجهیزات مدارس، وسایل کمک آموزشی مانند ابزار آزمایشگاهی، میز و نیمکت ها را تولید می کرد که آنها  آزمایش کنترل کیفیت را رعایت می کردند؛ ولی با قانون جدید مناقصه، شرکت های خصوصی هم در ساخت و تحویل تجهیزات همکاری می کنند.

معاون اداری و مالی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس افزود: در حال حاضر ما با سه شرکت بزرگ قرارداد ساخت و تامین تجهیزات بسته ایم که تعدادی کارشناس بر تولیدات آنها نظارت می کنند.

وی با بیان اینکه وسایل کمک آموزشی در کمیته ای با حضور کارشناسان معاونت های مختلف آموزش و پرورش مورد بررسی قرار می گیرد، گفت: در این کمیته نوع وسایل پیشنهاد می شود و ما بعد از بررسی نظرات، این وسایل را برای خرید در مناقصه می گذاریم.