مجموعه تلویزیونی "شهریار" به لحاظ سبک و لحن از برخی آثار سینمایی کمال تبریزی بالاتر و اثری یکدست و جذاب برای مخاطبان است.

غلامعباس فاضلی درباره مجموعه تلویزیونی "شهریار" به خبرنگار مهر گفت: این مجموعه‌ جزو مجموعه‌های خوب و باارزش صدا و سیما در سال‌های اخیر محسوب می‌شود، چرا که به بخشی از تاریخ می‌پردازد که در چند سال گذشته مورد غفلت قرار گرفته بود. تلویزیون در مجموعه "شهریار" بخشی مهم از تاریخ ایران را به تصویر کشیده است.

نمایی از مجموعه "شهریار"

وی در ادامه افزود: لحن و سبکی که تبریزی برای این مجموعه انتخاب کرده بهتر و بالاتر از برخی آثار سینمایی او و قابل توجه است. در مجموع تمام عناصر شامل طراحی صحنه و لباس، گریم و موسیقی در سطحی قابل توجه است و خیلی خوب به جزئیات زندگی شهریار پرداخته که قابل تحسین است.

فاضلی خاطرنشان ساخت: وقتی "شهریار" را می‌بینم، حیرت می‌کنم که چرا تبریزی تاکنون مجموعه‌های تاریخی اثرگذار همچون این مجموعه نساخته است. البته در بخش‌هایی هم جای سئوال وجود دارد. به عنوان نمونه شهریار در بین شاعران همدوره خود بالاتر از آنها تصویر شده که در واقع چنین نبوده است.

این منتقد اشاره کرد: مجموعه تلویزیونی "شهریار" می‌توانست به جریان گذار شعر معاصر ایران بیشتر بپردازد که مورد غفلت قرار گرفته است. علاوه بر آن زندگی شهریار در دهه‌های 50 و 60 خیلی با سرعت جمع شده که تبریزی می‌توانست تامل بیشتری در این دوره‌ها داشته باشد.

فاضلی با مثبت ارزیابی کردن بازی اردشیر رستمی در نقش جوانی شهریار گفت: او به خوبی از پس نقش برآمد و مخاطب خیلی به او نزدیک شد، اما سیروس گرجستانی به دلیل تکیه زیاد روی تکنیک کمتر توانست در میان مخاطبان جا باز کند. در مجموع "شهریار" مجموعه‌ای ارزشمند و استفاده از تصاویر مستند در حاشیه آن هم حرکتی جذاب و خوب است.