مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی گفت: روستاییان این استان هیچگونه مشکل کمبود آب شرب در تابستان امسال نخواهند داشت.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدعلی میرزا محمودی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با برنامه ریزی های مدونی که در خصوص مقابله بروز خشکسالی در استان انجام شده تابستان امسال بدون هیچ گونه کمبود در زمینه آب روستاییان سپری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی یادآور شد: بر اثر خشکسالیهای پیاپی سالهای گذشته، 550 روستای این استان با جمعیت 328 هزار نفر با مشکل کمبود مواجه خواهند بود.

وی تصریح کرد: به همین منظور برنامه های اجرایی این شرکت در حال حاضر برای مقابله با خشکسالی،‌ حفر، کف شکنی و تجهیز 50 حلقه چاه در سال جاری، توزیع آب به صورت اضطراری توسط تانکرهای سیار، نصب تانکر ثابت در روستاها و نوبت بندی مصرف آب برای مردم است.

وی افزود: از مجموع یک هزار و 55 منبع آبی، تعداد 214 حلقه چاه به علت خشکسالی دچار تغییر کیفیت شیمیایی شده اند که این امر باعث کمبود یک هزار و 500 لیتر آب بر ثانیه شده است.

میرزا محمودی اظهار داشت: با توجه به کمبود نزولات جوی با 55 درصد کاهش نسبت به آمار بلند مدت و 65 درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته، میزان خسارت وارد شده بالغ بر 340 میلیارد ریال برآورد شده است.