بخشی از آثار موزه دکتر محمدصادق محفوظی به مناسبت هفته میراث فرهنگی از اول تا دهم خردادماه در کاخ گلستان و مجموعه فرهنگی هنری سعدآباد تهران به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرگزاری مهر، داود سامانلو مدیر روابط عمومی مرکز دایرةالمعارف انسانشناسی و موسسه پژوهشی ابن سینا گفت: حدود هزار قطعه از آثار موزه دکتر محفوظی شامل آثار لاکی متعلق به هنرمندان دوره قاجار، آثار فلزی مشبک و فولادهای طلاکوب، مینیاتور و نقاشی دوره‌های صفویه تا قاجار و کتب خطی، انگشتری، سکه‌ها و مهره‌ها به نمایش درخواهد آمد.

هم اکنون در موزه خصوصی دکتر محفوظی بیش از 72 هزار اثر فرهنگی هنری شامل 29 هزار جلد کتاب خطی، 18 هزار قطعه خط، نقاشی و مینیاتور و 21 هزار قطعه سکه نگهداری می‌شود. نمایشگاه برگزیده آثار این موزه از اول تا دهم خرداد هر روز از ساعت 9 تا 16 در کاخ گلستان و مجموعه سعدآباد برپاست.