به گزارش خبرنگار مهر، چندی قبل یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی (ISP) در مالزی اعلام کرد که به کاربران خود پهنای باند با خطوط پر سرعت 224 مگابیت برثانیه را با قیمت تنها 58/1 دلار در ماه عرضه می کند. در حقیقت این شرکت قصد دارد بزرگترین فناوری پهنای باند دنیا را به مشترکان خود عرضه کند.
این "آی اس پی" برای اجرای پروژه این فناوری که BPL نام دارد 14 میلیون دلار هزینه کرده و قرار است 400 هزار مسجد و را در سراسر مالزی به خطوط پر سرعت این پهنای باند مجهز کند.
کاربران این پهنای باند می توانند با سرعت بسیار سریع 224 مگابیت بر ثانیه به اینترنت متصل شوند و تنها 58/1 دلار در ماه برای اشتراک پرداخت کنند.
این درحالی است که حداکثر سرعت اینترنت در ایران تنها 512 کیلوبیت برثانیه است که تنها تعداد کمی از کاربران ایرانی از آن بهره می برند و اکثر کاربران از اتصال خطوط "دایل آپ" با حداکثر سرعت 56 کیلوبیت برثانیه برای ورود به اینترنت استفاده می کنند.
تا ژوئن 2006 تعداد اتصالات پهنای باند باADSL در مالزی 652 هزار بوده است که این رقم در ایران تا پایان سال 86 برابر از 01/0 درصد کل جمعیت یعنی در حدود 7 هزار اتصال بوده است.
به گزارش مهر ، در حال حاضر 8 شرکت مهم ISP در مالزی در عرصه اتصالات پهنای باند از طریق کابل فعال هستند که فناوریهای پهنای باند ADSL،SDSL، VDSL را با حداقل سرعت 256 کیلوبیت برثانیه تا 10 مگابیت برثانیه به مشتریان خود عرضه می کنند.
همچنین اتصالات پهنای باند بی سیم از سوی پنج ISP مهم در قالب فناوریهای SOMA، FlexMAX Mobile، WiMAX، IBurst از حداقل سرعت 384 کیلوبیت برثانیه تا یک مگابیت برثانیه عرضه می شود.
تا پایان سال 2007 شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت بی سیم خدمات "وای- مکس" را به 25 درصد از جمعیت این کشور ارائه می کردند که براساس پیش بینیها این رقم تا سال 2009 به 40 درصد از کل جمعیت مالزی می رسد در شرایطی که سرعت اینترنت بی سیم تا این سال نباید کمتر از یک مگابیت برثانیه باشد.
وزارت انرژی، آب و ارتباطات مالزی اعلام کرده است که ضریب نفوذ اینترنت خانگی تا سال 2010 در این کشور به 50 درصد می رسد که این رقم تا می 2008 بیش از 18 درصد است.
گروه فناوریهای نوین به مدت 15 روز به مقایسه سرعت اینترنت ایران با سایر کشورهای دنیا می پردازد.