مشهد - خبرگزاری مهر: معاون اوقاف و امور خیریه کشور گفت: تاکنون هیچ اعتبار دولتی برای نگهداری و بازسازی هشت هزار و 186 بقعه متبرکه کشور اختصاص نیافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در چناران، حجت الاسلام محمد غلامی ظهر امروز در بازدید از امامزاده عبدالله روستای سرآسیاب چناران افزود: تاکنون هیچگونه اعتبار دولتی برای نگهداری، بازسازی این میزان بقعه متبرکه که  10 هزار و 691 امامزاده در آنها مدفون هستند، اختصاص نیافته است و آبادانی بقاع نیازمند عزم ملی است.

وی عنوان کرد: اوقاف نگهبان نیت واقفان و حفظ موقوفه است و بی توجهی به بقاع متبرکه، کم توجهی به فرهنگ مردم است.

حجت الاسلام غلامی گفت: مردم و مسئولان به میزانی که به ورزشهای قهرمانی عکس العمل نشان می دهند باید به بقاع متبرکه به عنوان یک بستر فرهنگی نیز توجه کنند.

این مقام مسئول در امور بقاع متبرکه کشور افزود: بقاع متبرکه باید تبدیل به قطب فرهنگی شوند که سازمان اوقاف برای تحقق این مهم 43 شاخصه را معین کرده است.

غلامی با اشاره به اینکه نگاه به امامزادگان و بقاع متبرکه باید به عنوان یک مجموعه فرهنگی باشد، افزود: سال آینده از محل عواید و نذورات، 100 مدرسه در جوار امامزادگان ساخته و تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: طرح توسعه جامع امامزادگان باید به گونه ای طراحی شود که زائران بتوانند از فضاهای فرهنگی مثل کلاسهای قرآن، کلاسهای هنری و کتابخانه بهره مند شوند.

همچنین مهدی آزاد فکر، مسئول اداره اوقاف و امور خیریه چناران نیز در این مراسم عنوان کرد: شهرستان چناران دارای 9 امامزاده و بقعه متبرکه است که از این تعداد سه بقعه دارای طرح جامعه توسعه و بازسازی هستند.

امامزاده عبدالله روستای سرآسیاب واقع در 10 کیلومتری شمال شهر چناران واقع است.