به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله هاشمی شاهرودی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی افزود: تمام مذاهب اسلامی باید در مقابل توطئه های استکبار جهانی علیه اسلام و وحدت مسلمانان، متحد باشند و در برابر این توطئه ها و تبلیغات کاذب علیه اسلام ایستادگی کنند.
وی گفت: هوشیاری، همدلی و انسجام اسلامی در ایران و میان قومیت ها مختلف الگوی بسیار بارز و مناسبی برای جهان اسلام است و مسلمانان جهان می توانند از این الگوی مناسب به نفع انسجام خود و مقابله با توطئه های دشمنان اسلام بهره برداری کنند.
رئیس قوه قضائیه به سفر هفته گذشته خود به استان کردستان اشاره کرد و گفت: به حمد الله سفر پربار و مطلوبی بود که در جریان آن از نزدیک با مردم خونگرم و غیور کردستان دیدارهایی انجام شد و آشنایی مناسبی با مشکلات حقوقی و قضایی و سایر مشکلات مردم این استان صورت گرفت.
آیت الله هاشمی شاهرودی تاکید کرد: تمام مسئولان محلی در این استان مرزی باید نسبت به شناسایی زمینه های رشد و بالندگی استان کردستان آنچنان که شایسته مردم شریف این منطقه است، تلاش کنند.
رئیس قوه قضائیه خواستار برنامه ریزی دقیق تر برای توسعه و ساماندهی بازارچه های مرزی استان کردستان و افزایش امکان حضور و مشارکت مردم در این بازارچه ها شد.
وی تعامل و همگرایی موجود در استان کردستان و میان مردم و مسئولان این استان را مطلوب ارزیابی کرد.
در ادامه جلسه مسئولان عالی قضایی 6 ماده دیگر از قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات جرائم علیه امنیت ملی به تصویب رسید.
ماده 12: هر کس با علم و عمد هر یک از صنایع عمده را آتش بزند یا به هر طریق دیگراز بین ببرد یا آنها را از کار اندازد به حبس از پنج تا پانزده سال محکوم خواهد شد.
تبصره: منظور از صنایع عمده در این مبحث اعم از آنکه دولتی باشد یا غیر دولتی شامل موارد زیر است:
یک : انرژی و تامین نیرو از قبیل سدها و شبکه های بزرگ توزیع آب، برق و گاز
دو: معادن بزرگ از قبیل مس، فولاد و آهن
سه: کارخانجات تولیدی صنعتی از قبیل هواپیما سازی، کشتی سازی و داروسازی
چهار: زیر ساخت های اطلاعاتی و ارتباطی
ماده 13: هر کس از روی علم و عمد تاسیسات یا تجهیزات صنایع مذکور در ماده قبل را آتش بزند، یا از بین ببرد یا مختل کند به نحوی که موجب تعطیل یا از کار افتادن تمام یا قسمتی از آنها شود بدون اینکه منتهی به از بین رفتن تمام آنها شود به حبس از دو تا پنج سال محکوم خواهد شد.
ماده 14: هر کس یکی از اعمال مذکور در موارد فوق را در اثر بی مبالاتی یا بی احتیاطی یا عدم مهارت یا عدم رعایت مقررات و نظامات صنعت مربوطه مرتکب شود به حبس از سه ماه و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از ده تا پنجاه میلیون ریال یا هر دو محکوم خواهد شد.
ماده 15: هر کس به قصد اخلال در صنایع عمده، علائم مخصوص اعلام خطر را از بین ببرد، یا از کار اندازد یا آنها را بدون وجود خطر به کار بیندازد به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
ماده 16: هر کس به قصد ایجاد ناامنی یا مقابله با نظام در سایر صنایع با وسایل یا تاسیسات مورد استفاده عمومی اخلال کند یا آنها را از بین ببرد، چنانچه محارب شناخته نشود به حبس از سه تا ده سال محکوم خواهد شد.
تبصره: هر گاه مرتکب جرایم موضوع این فصل کارمند صنعت مربوطه باشد، به انفصال از خدمات دولتی و صنعت مربوطه به مدت 2 تا 5 سال و در مورد جرم موضوع ماده 14 به شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
ماده 17: هر کس با علم و عمد در وسایل و امکانات مورد استفاده ضروری عموم مانند انبارهای مواد غذایی و دارویی اخلال کند یا آنها را از بین ببرد یا به هر نحو موجب قطع خدمات ضروری شود به حبس از دو تا پنج سال و محرومیت از حقوق اجتماعی از یک تا سه سال محکوم خواهد شد.