سخنگوی وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که انتظار نمی رود کاندولیزا رایس وزیر خارجه این کشور در نشست مربوط به عراق در سوئد با همتایان ایرانی و سوری خود دیدار کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مک کورمک که در جمع خبرنگاران صحبت می کرد افزود: "کاندولیزا رایس در حاشیه نشست استکهلم دیدارهای جدی و مهم دیگری خواهد داشت، اما انتظار نمی رود که وی با منوچهر متکی و ولید المعلم وزیران خارجه ایران و سوریه دیدار داشته باشد.

گفتنی است که رهبران سیاسی از کشورهای عربی و اروپایی، آمریکا و همچنین ایران قرار است فردا پنجشنبه در استکهلم در خصوص مسائل عراق نشست داشته باشند.

هدف از این نشست گفتگو و بحث درباره یک سری از مسائل درچارچوب توافق بین المللی در ارتباط با عراق است که در ماه مه 2007 در شرم الشیخ مصر پذیرفته شد.