مدیرکل دفتر پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی گفت: با انجام تغییران لازم ، هم اکنون قانون جامع پیشگیری از معلولیتها آماده ارائه به هیئت دولت است.

دکتر زهرا نوع پرست در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر تمامی تغییراتی که وزارت رفاه در این قانون مد نظر داشت ، اعمال و بررسی های لازم در آن صورت گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون قانون جامع پیشگیری از معلولیتها آماده ارسال به هیئت دولت است و بزودی این امر انجام می شود.

مدیرکل دفتر پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه این قانون باعث کاهش آمار معلولیتها در کشور می شود ، تاکید کرد: با تصویب این قانون دستگاههای مختلف نیز در پیشگیری از معلولیتها نقش دارند و همچنین آزمایشات و مشاوره های ژنتیک که در تشخیص معلولیتها نقش اساسی دارند، اجباری می شود.

وی گفت: به طور حتم در آینده ای نزدیک قانون جامع پیشگیری از معلولیتها برای تصویب به هئیت دولت می رود و پس از آن نیز برای اجرایی شدن باید در مجلس به تائید نمایندگان برسد که امیدواریم هرچه سریعتر این مراحل طی و اجرای آن آغاز شود.